Με μία ανάρτηση «αλά» Στέφανος Κασσελάκης, ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Παύλος Πολάκης, προανήγγειλε την υποψηφιότητά του για την προεδρία του κόμματος με ανάρτηση στα social media.
«Κι εγώ εδώ είμαι» έγραψε ο Παύλος Πολάκης στην ίδια ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο βουλευτής, συνεχίζοντας σχετικά: «Εγώ έχω βάλει υποψηφιότητα. Καμία σοβαρή κουβέντα θα πούμε».
Στη συνέχεια, ο Παύλος Πολάκης έθεσε κάποια ερωτήματα σχετικά με τη διεκδίκηση της προεδρίας του ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας: «θα εγγυηθούμε την ενωτική πορεία σταματώντας τις διχαστικές τοποθετήσεις ένθεν κακείθεν;».
Παύλος Πολάκης: Η ανάρτησή του
«Κι εγώ εδώ είμαι!
Παρακάτω...
- Εγώ έχω βάλει υποψηφιότητα, άλλος;
- Καμία σοβαρή κουβέντα θα κάνουμε;
Θα εγγυηθούμε την ενωτική πορεία σταματώντας τις διχαστικές τοποθετήσεις ένθεν κακείθεν;
Θα συζητήσουμε για ξεκάθαρα προγραμματικό λόγο σε σύγκρουση με τη διαπλοκή, για αναδιανομή υπέρ της εργασίας, με ξεκάθαρες κόκκινες γραμμές στην εξωτερική πολιτική, με δημόσια έλεγχο σε μια τράπεζα, τη ΔΕΗ και το ένα διυλιστήριο, με προστασία δανειοληπτών και πρώτης κατοικίας, με ισχυρό κοινωνικό κράτος;
Θα ξεκαθαρίσουμε πως δεν θέλουμε έναν ΣΥΡΙΖΑ μικρό και περιθωριακό ή χρήσιμο συμπλήρωμα σε ελεγχόμενες κεντροαριστερές λύσεις, αλλά έναν ΣΥΡΙΖΑ κορμό της προοδευτικής παράταξης με ισχυρές κοινωνικές συμμαχίες που θα αποτελέσει την εναλλακτική λύση διακυβέρνησης στο σύστημα Μητσοτάκη, που κλείνει τον κύκλο του;»
- «Ακόμα και εμείς οι Βούλγαροι πάμε Ελλάδα» - Διαφήμιση του βουλγαρικού τουρισμού κατέληξε σε φιάσκο
- Η μεγάλη αλλαγή που κάνει το OPEN στο πρωινό του Σαββατοκύριακου
- Έμεινε άυπνος για 11 μέρες, έσπασε το Ρεκόρ Γκίνες, αλλά άρχισε να πληρώνει το τίμημα 30 χρόνια μετά
- Βόμβα Κούντροου για «Τα Φιλαράκια»: «Άνδρες σεναριογράφοι είχαν φαντασιώσεις με την Άνιστον και την Κόξ»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.