Μενού
skertsos
Άκης Σκέρτσος | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Τη δυνατότητα τα μέλη της κυβέρνησης να αποδείξουν «ποιοι είναι, αλλά και με ποιον είναι» δίνει η πρόταση δυσπιστίας που κατατέθηκε, σημείωσε από το βήμα της Βουλής ο υπουργός Επικρατείας, Άκης Σκέρτσος. 

Ο Άκης Σκέρτσος, είπε πως κατανοεί τον πόνο της απώλειας συγγενούς σε νεαρή ηλικία, δείχνοντας μία φωτογραφία από το παρελθόν, με τη μητέρα του και τον αδερφό του, τον οποίο «έχασε» σε τροχαίο δυστύχημα.

«Η φωτογραφία αυτή είναι θολή αλλά οι μνήμες είναι νωπές. Είναι η φωτογραφία δική μου, του αδερφού μου, της μητέρας μας, σε μικρή ηλικία. Τον αδερφό που έχασα σε τροχαίο δυστύχημα στα 28 του χρόνια. Είναι κάτι που μας στιγμάτισε, ζήσαμε τον πόνο, την απόγνωση, τον θυμό. Ζήσαμε την απόγνωση και καταλαβαίνω απόλυτα τον πόνο των ανθρώπων που έχουν χάσει παιδιά, αδέρφια, συγγενείς, συζύγους σε αυτό το τραγικό δυστύχημα», είπε αρχικά. 

«Ξέρω από πρώτο χέρι πώς είναι να ζεις μια τέτοια τραγωδία. Έχω ακόμα ζωντανή τη μάνα μου που δίνει καθημερινά τη μάχη με αυτά τα συναισθήματα. Και θεωρώ πως δεν είναι δίκαιο να ισχυρίζεται κάποιος πως υπάρχουν κάποιοι εδώ μέσα περισσότερο ή λιγότερο άνθρωποι που δεν αντιλαμβάνονται τον πόνο των ανθρώπων. 

Αυτός ο λόγος ήταν για να δείξω πως υπάρχουν άνθρωποι σε αυτή την κυβέρνηση και αυτή την παράταξη που βιώνουν τα αντίστοιχα με τους συγγενείς αυτών των ανθρώπων», συμπλήρωσε. 

«Δεν είμαστε τέρατα ασυνειδησίας, τέρατα αναισθησίας που προσπαθούν να χειραγωγήσουν αυτή τη μεγάλη τραγωδία. Είναι άδικο και προσβλητικό. Προσωπικά αισθάνομαι προσβεβλημένος», συνέχισε ο κ. Σκέρτσος.

Ο υπουργός ανέφερε ότι «είναι σκοπός της ζωής του να μην υπάρχουν τέτοια δυστυχήματα καθώς ο ίδιος έζησε το δράμα στη ζωή του». «Όλοι νιώσαμε ότι θα μπορούσαμε να είμαστε εμείς μέσα στο τρένο. Οι δικοί μας άνθρωποι, τα παιδιά μας», είπε επίσης. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

skertsos
Eurokinissi
skertsos
Eurokinissi
skertsos
Eurokinissi

BEST OF LIQUID MEDIA