Μενού
famellos
Συνάντηση Φάμελλου - Κασσελάκη | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Ο Σωκράτης Φάμελλος παραμένει πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ.

Πριν από λίγο, συναντήθηκε στο γραφείο του στη Βουλή με τον νέο πρόεδρο του κόμματος Στέφανο Κασσελάκη, τον συνεχάρη για την νίκη του με τον κ. Κασσελάκη να του δηλώνει ότι θα συνεχίσει ως πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ.

Στον διάλογο που είχαν μπροστά στις κάμερες κατά την έναρξη της συνάντησης, ο κ. Κασσελάκης είπε στον κ. Φάμελλο ότι θα συνεχίσει το έργο του ως πρόεδρος της ΚΟ. «Πιστεύω ότι θα κάνουμε μια εξαιρετική ομάδα και να συνεχίσεις δυνατά», ανέφερε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ.

Ειδικότερα, ο κ. Φάμελλος σημείωσε ότι είναι μεγάλη τιμή και ευθύνη που τον καλωσορίζει «στην έδρα της παραγωγής της πολιτικής, όπως είναι και τα γραφεία μας στην Κουμουνδούρου». «Κι όπως σου είπα από το πρώτο βράδυ, πέρα από τα θερμά συγχαρητήρια, είμαστε εδώ για να πιάσουμε δουλειά, γιατί η κοινωνία μας έχει ανάγκες, έχει αγωνίες και πρέπει να ανταποκριθούμε σε αυτήν τη μεγάλη τιμή και ευθύνη που πλέον είναι και στις δικές σου πλάτες», πρόσθεσε.

«Ευχαριστώ πάρα πολύ Σωκράτη και να συνεχίσεις ως πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας να κάνεις την πολύ καλή δουλειά την οποία συνεχίζεις και να κάνεις, και πάντα για το καλό του τόπου», τόνισε ο κ. Κασσελάκης.

«Πρόεδρε, νομίζω ότι, γνωρίζετε όλοι και γνωρίζει και πολύ καλά και ο πρόεδρος, ότι έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας, το είπε εξάλλου το πρώτο βράδυ μόλις έφτασε στα γραφεία μας. Έχουμε πολλή δουλειά, είναι πάρα πολύ υψηλή η ευθύνη. Αλλά ξέρουμε ότι με συλλογικότητα και με ειλικρίνεια και με δικαιοσύνη -νομίζω μου το είπες κι αυτό χθες το βράδυ- θα κάνουμε αυτό που πρέπει για τη χώρα μας και την κοινωνίας μας», επεσήμανε ο κ. Φάμμελος.

Ο κ. Κασσελάκης ανέφερε ότι η υποψηφιότητα του για την προεδρία του κόμματος «ήταν κινηματική», για να σημειώσει: «Έχουμε ευθύνη σε όλον τον κόσμο, στους 150.000 ψηφοφόρους που μας εμπιστεύτηκαν ως παράταξη αλλά και σε όλον τον κόσμο που έχουμε γνωρίσει, έχουμε ευθύνη εδώ να παράγουμε καλό έργο, μέσα στη Βουλή, αλλά να είμαστε επίσης και έξω, στην κοινωνία».

«Μέσα και έξω», υπογράμμισαν και οι δύο, με τον κ. Κασσελάκη να προσθέτει: «Και πιστεύω ότι θα κάνουμε μια εξαιρετική ομάδα και να συνεχίσεις δυνατά».

«Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε, όλοι μαζί θα το κάνουμε», τόνισε ο κ. Φάμελλος.

Ο Στέφανος Κασσελάκης έχει ήδη ανακοινώσει ότι χρέη διευθυντή του Πολιτικού του Γραφείου, αναλαμβάνει ο Μανώλης Καπνισάκης. Η Δώρα Αυγέρη θα είναι εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, και ο Γιώργος Τσίπρας, διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA