Μενού
Ο Στέφανος Κασσελάκης
Ο Στέφανος Κασσελάκης | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Το παρών στην εκδήλωση της Κεντροαριστεράς με τίτλο «Απέναντι στην κυριαρχία Μητσοτάκη, ποιος», έδωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, προκαλώντας έκπληξη στους παρευρισκόμενους.

Υπενθυμίζεται πως η εκδήλωση, στην οποία βρέθηκε ο Στέφανος Κασσελάκης, συνδιοργανώνεται από τους βουλευτές, Διονύση Τεμπονέρα, Έφη Αχτσιόγλου και Μανώλη Χριστοδουλάκη.

Το θέατρο Άλφα όπου γίνεται η εκδήλωση είναι γεμάτο, και κύριος στόχος των «τριών» αποτελεί η «κοινωνική γείωση» και όχι τόσο η «πολιτική συγκόλληση».

Πάντως, κατά την άφιξη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ υπήρξαν μερικές αποδοκιμασίες, αλλά και κάποια χειροκροτήματα.

Μάλιστα η Έφη Αχτσιούγλου, μόλις είδε τον Κάσσελακη του είπε «γεια σου Στέφανε». 

Τι είπαν οι «τρεις» για την εκδήλωση

«Είμαστε εδώ να συζητήσουμε δημόσια και στο φως αυτό που συζητάει η κοινωνία. Τη σύγκληση των προοδευτικών δυνάμεων. Θέλουμε να θέσουμε το σωστό ερώτημα, όχι απέναντι στον Μητσοτάκη, «ποιος», αλλά «πώς». Είμαστε εδώ για να δώσουμε ελπίδα στον προοδευτικό κόσμο» είπε ο Διονύσης Τεμπονέρας στις τηλεοπτικές κάμερες.

Από την πλευρά της η κα Αχτσιόγλου τόνισε: «Είμαστε ανοιχτοί στον διάλογο και προσερχόμαστε με μεγάλη χαρά. Οι πολιτικές της κυβέρνησης έχουν δημιουργήσει ένα σύνολο αδιεξόδων για μία πολύ μεγάλη μερίδα των συμπολιτών μας. Έχουμε ανοιχτούς διαύλους επικοινωνίας για το πως βλέπουμε τις προϋποθέσεις για να υπάρξει μία απάντηση καταρχάς κοινωνική αλλά και πολιτική απέναντι στην κυβέρνηση».

«Είμαι υπέρ του διαλόγου, της συζήτησης και της αναζήτησης. Μπορούν να γίνουν πολλά πράγματα σε πολλά επίπεδα. Εμείς η «Νέα Αριστερά» θα χτίσουμε τη δική μας ταυτότητα, πάνω στις δικές μας αξίες.» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Ευκλείδης Τσακαλώτος.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA