Ο Στέφανος Κασσελάκης βρέθηκε σήμερα στα γραφεία του ραδιοφωνικού σταθμού «Στο Κόκκινο 105,5» για την «Ώρα του Προέδρου», φέροντας μαζί του και τη σκυλίτσα του, Φάρλι.
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, που λαμβάνει πλέον και ρόλο ραδιοφωνικού παραγωγού, μετέβη σήμερα στον σταθμό, συνοδευόμενος από το κατοικίδιό του.
Κατά την έλευσή του, συνομίλησε με τους εργαζομένους, ενώ η Φάρλι βρήκε τη θέση της σε έναν καναπέ, αλλά και ξεναγήθηκε στους χώρους.
Ο κ. Κασσελάκης έχει ενημερώσει πως, μία φορά τη βδομάδα, θα απαντά απευθείας στις ερωτήσεις πολιτών. Με αυτό τον τρόπο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα έχει έτσι τη δυνατότητα να απαντάει απευθείας σε ερωτήσεις και παρατηρήσεις των ακροατών του ραδιοφωνικού σταθμού.
- Αμμουδάρα: «Αν είχα χίλιες σφαίρες, χίλιες θα του έριχνα» - Αμετανόητος ο 54χρονος φονιάς του 21χρονου
- «Ντου γιου λάικ δε γουέδερ ιν Γκρις, μίστερ Χετφιλντ;»: Μetallica live στον Λιάγκα
- Λένα Φλυτζάνη: Ποια είναι η δημοσιογράφος που μοιάζει φαβορί για τη θέση της Σίας Κοσιώνη
- «Εις το επανιδείν»: Ο αμήχανος αποχαιρετισμός της Σίας Κοσιώνη και του Αλέξη Παπαχελά
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.