Στην πρόσληψη 150 οδηγών στον Οργανισμό Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης (Ο.Α.Σ.Θ.) προχωρά η κυβέρνηση, μετά από πρωτοβουλία του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών. Ειδικότερα, μετά την υπογραφή της Κοινής Απόφαση των Υπουργείων Εσωτερικών και Οικονομίας, εγκρίνεται η έναρξη των διαδικασιών για την πρόσληψη 150 οδηγών στον Ο.Α.Σ.Θ.. Η απόφαση αφορά σε άτομα ειδικότητας ΔΕ Οδηγών με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, έως οκτώ μήνες, στον Οργανισμό.
Οι νέες προσλήψεις έρχονται σε συνέχεια σειράς μέτρων που έχουν ήδη δρομολογηθεί, με σκοπό τη βελτίωση των συγκοινωνιακών υπηρεσιών που προσφέρει ο Ο.Α.Σ.Θ., ενόψει και της διαχείρισης των νέων κυκλοφοριακών συνθηκών, που θα προκύψουν από την έναρξη των εργασιών κατασκευής της Υπερυψωμένης Ταχείας Λεωφόρου (Flyover).
Υπενθυμίζεται, ότι το τελευταίο διάστημα έχουν αναλάβει υπηρεσία 20 επιπλέον οδηγοί, μέσω εσωτερικών μετακινήσεων στον Οργανισμό. Επιπλέον, έχει ήδη αποφασιστεί η δρομολόγηση τριών υποστηρικτικών γραμμών express σε συνεργασία με τον Ο.Σ.Ε.Θ., στις οποίες εντάσσονται 16 λεωφορεία, ενώ σε αμέσως επόμενη φάση θα προστεθούν έως και τρεις επιπλέον γραμμές.
- Χανταϊός: Έφτασε στην Αθήνα ο Έλληνας που βρισκόταν στο κρουαζιερόπλοιο - Σκληρό πρωτόκολλο από ΕΟΔΥ
- Καιρός: Ξεκινάνε από τώρα τα 30αρια - Σε ποιες περιοχές και μέχρι πόσο θα κρατήσει το σύντομο καλοκαίρι
- Το κανάλι που διεκδικεί έντονα τη Σία Κοσιώνη - Και αυτός είναι ο ρόλος που θέλει να της δώσει
- Ο Στράτος Διονυσίου, η φυλακή και ο ξαφνικός θάνατος μέσα σε ταξί
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.