Κορυφώνεται η ένταση στον ΣΥΡΙΖΑ, λίγο πριν την έκτακτη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος, που θα αρχίσει απόψε στις 20:00 για να συζητηθεί η νομιμότητα της αποπομπής Κασσελάκη από την ηγεσία του κόμματος.
Τις τελευταίες ώρες κυκλοφορούν σενάρια για το πώς αποφασίστηκε η έκτακτη συνεδρίαση και μάλιστα φαίνεται ότι υπήρχαν έντονοι διάλογοι ανάμεσα σε στενούς συνεργάτες του Στέφανου Κασσελάκη και στελέχη της Κουμουνδούρου.
Ο Μανώλης Καπνισάκης τηλεφώνησε χθες (11/9) στην γραμματέα Ράνια Σβίγκου και τη ρώτησε «ποιος είναι υπεύθυνος έναντι του νόμου στον ΣΥΡΙΖΑ;».
«Πλάκα μου κάνεις; Αυτός που έβγαλε η Κεντρική Επιτροπή του κόμματος», φέρεται να του απάντησε η Ράνια Σβίγκου.
Στη συνέχεια, ο Μανώλης Καπνισάκης τηλεφώνησε στον οικονομικό διευθυντή του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστο Μαυροκεφαλίδη και τον ρώτησε ποιος έχει τη διοικητική ευθύνη του κόμματος.
ΣΥΡΙΖΑ: Τηλεφώνημα από Κασσελάκη
Λίγο αργότερα τηλεφώνησε στον Χρήστο Μαυροκεφαλίδη και ο ίδιος ο Στέφανος Κασσελάκης για να του απευθύνει την ίδια ερώτηση.
«Τυπικά εσύ έχεις την ευθύνη για το κόμμα, εκτός και αν κάνεις πληρεξούσιο και μεταφερθεί σε εμένα», φέρεται να απάντησε ο διευθυντής του κόμματος.
«Εγώ πληρεξούσιο δεν κάνω», φέρεται να είπε από τη μεριά του ο Στέφανος Κασσελάκης.
- Μυτιλήνη: Πυροσβεστικό αεροσκάφος «καρφώθηκε» με τη μύτη στο αεροδρόμιο
- Γιατί δεν αναρτήθηκαν αφίσες του Pride στο Μετρό; Η απάντηση - εξήγηση της ΣΤΑΣΥ
- Οι προβλέψεις Καμμένου για τις εκλογές: «Πολύ πάνω από 10% η Καρυστιανού, πιθανώς εκτός Βουλής το ΠΑΣΟΚ»
- «Eάν δεν είσαι εντάξει με το θέαμα, το πρόβλημα είναι δικό σου» - Η Τούνη απαντά για το μέγεθος του μαγιό της
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.