Μενού
  • Α-
  • Α+

Θέση στα εσωκομματικά του ΣΥΡΙΖΑ και στις εκλογές για την ανάδειξη του νέου προέδρου, πήρε η Αφροδίτη Λατινοπούλου που ένα βίντεο της στα social media προχωρά σε ένα ομοφοβικό ξέσπασμα, τονίζοντας τις σεξουαλικές προτιμήσεις που έχει τόσο ο Στέφανος Κασσελάκης όσο και η Έφη Αχτσιόγλου.

Η πρόεδρος του κόμματος Φωνή Λογικής θεωρεί τον κ. Κασσελάκη «φυτευτό» τον χαρακτηρίζει «κενό πουκάμισο» και «χθεσινό τίποτα», ενώ για την κ. Αχτσιόγλου λέει πως είναι άτυχη γιατί «είναι στρέιτ» και γιατί οι γυναίκες «δεν ψηφίζουν γυναίκες όταν τις νιώθουν πιο πετυχημένες και πιο όμορφες».

«Είναι δημιούργημα των social media όπως αφελώς υποστηρίζεται; Απλά γελάω» σημειώνει μιλώντας για τον Στέφανο Κασσελάκη προσθέτοντας πως «Βοηθάει ότι είναι νέος, ανοιχτά δηλωμένος γκέι, με εμφάνιση που θυμίζει ροκ σταρ, ηθοποιό του holywood και φυσικά έναν υπέροχο σκύλο. Το τέλειο πακέτο για τη δύναμη της εικόνας. Βάλτε πως έχει μείνει Αμερική και δένει το γλυκό».

Ενώ για την Έφη Αχτσιόγλου, για την οποία τονίζει πως έχει πολλές διαφορές, σημειώνει ότι «Δεν είχε κρύψει τις φιλοδοξίες της. Για κακή της τύχη είναι στρέιτ και πετυχημένη γυναίκα με εμφάνιση σαφώς πάνω από τον μέσο όρο και αυτό στην Ελλάδα είναι ντεζαβαντάζ» και «ως γνωστόν τον ΣΥΡΙΖΑ τον στηρίζουν γυναίκες. Γυναίκες που, όμως, δεν ψηφίζουν γυναίκες όταν τις νιώθουν πιο πετυχημένες και πιο όμορφες. Εξάλλου είναι γνωστό ότι οι καλύτερες φίλοι των γκέι είναι γυναίκες».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.