Μενού
Βούλα Κεχαγιά ΣΥΡΙΖΑ
Βούλα Κεχαγιά | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Παραιτήθηκε από εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ η Βούλα Κεχαγιά. Σε ανάρτησή της στα social media αναφέρει:

«Υπέβαλα χθες την παραίτησή μου από τη θέση της εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Ευχαριστώ τον Στέφανο Κασσελάκη για την εμπιστοσύνη που έδειξε προς το πρόσωπό μου. Ευχαριστώ εκείνα τα στελέχη του κόμματος που με αντιμετώπισαν συντροφικά και εκείνους τους συνεργάτες που φρόντισαν για την άψογη συνεργασία μας.

Ευχαριστώ τον κόσμο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για την αγάπη με την οποία με περιέβαλε. Ευχαριστώ τους εκπροσώπους του Τύπου και τα ΜΜΕ για την έντιμη -με πολύ ελάχιστες εξαιρέσεις-στάση τους απέναντί μου. Κοιτάω μπροστά».

Μπαράζ παραιτήσεων στον ΣΥΡΙΖΑ

Υπενθυμίζεται ότι χθες παραιτήθηκαν η Ευγενία Κουντούρη και ο Μπάμπης Παπαδάκης, ενώ ο Μανώλης Καπνισάκης, διευθυντής του γραφείου του Στέφανου Κασσελάκη, θα μάζευε τα πράγματα του.

Σε μήνυμά της, η Ευγενία Κουντούρη αναφέρει: «Καλησπέρα σας. Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω θερμά για την συνεργασία που είχαμε. Ο Στέφανος Κασσελάκης ως πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ με εμπιστεύτηκε και μου ανέθεσε έναν κρίσιμο ρόλο και προσπάθησα με όλες μου τις δυνάμεις να ανταποκριθώ στηρίζοντας την ανάταξη του προοδευτικού χώρου.

Μετά την απόφαση της χθεσινής ΚΕ αισθάνομαι πως ο κύκλος μου ως διευθύντρια του γραφείου τύπου έκλεισε και υπέβαλα την παραίτηση μου. Εύχομαι η συνέχεια να δικαιώσει όσους πιστεύουν ακόμη στο όραμα μιας μεγάλης προοδευτικής αριστερής παράταξης. Εις το επανιδείν».

Στοι δικό του μήνυμα, ο Μπάμπης Παπαδάκης αναφέρει: «Αγαπημένοι και αγαπημένες  σας ευχαριστώ όλους και όλες για την συνεργασία όλα αυτά τα χρόνια. Αν υπήρξαν κάποιες στιγμές έντασης θέλω να γνωρίζετε ότι αυτές ήταν αποτέλεσμα της καθημερινής πίεσης από την δουλειά. Συνεργαστήκαμε καθαρά, έντιμα και με επαγγελματισμό. Ολόψυχα εύχομαι κάθε καλό».

Google News

Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Φόρτωση BOLM...