Η απόφαση της Περιφέρειας Αττικής, αλλά και άλλων Περιφερειών και Δήμων σε όλη τη χώρα, να κλείσουν τα σχολεία εξαιτίας της κακοκαιρίας και της έλλειψης επαρκών υποδομών, προκάλεσε την αντίδραση του ΚΚΕ.
Το κόμμα με σχόλιό του καλεί την κυβέρνηση να λάβει συγκεκριμένα μέτρα για τους εργαζόμενους γονείς που βρίσκονται αντιμέτωποι με την ανάγκη φροντίδας των μικρών παιδιών τους.
Όπως τονίζεται: «Από τη στιγμή που η Περιφέρεια Αττικής και άλλες Περιφέρειες και Δήμοι σε όλη την Ελλάδα αποφάσισαν εξαιτίας της κακοκαιρίας και κυρίως εξαιτίας της έλλειψης επαρκών υποδομών και μέσων, το κλείσιμο των σχολείων, η κυβέρνηση είναι υποχρεωμένη να πάρει μέτρα για τους εργαζόμενους γονείς με μικρά παιδιά, εξασφαλίζοντας την άδεια μετ' αποδοχών για τουλάχιστον τον έναν γονέα».
- Εξάρχεια: Άγριος ξυλοδαρμός του γιου του Νίκου Ρουσσόπουλου – «Τον χτύπησαν με σιδηρογροθιά»
- Ποια είναι η γυναίκα που έγινε η «λύρα» της Κρήτης και «άλωσε» την εξέδρα του ΟΦΗ
- 30 εκατοστά φούστας: Το χρονικό της πιο παράλογης αστυνομικής καταδίωξης στην Ελλάδα
- Το «Καράβι» του Σεφερλή έριξε τον ανταγωνισμό σε ξέρα - Η τηλεθέαση του Markos by night
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.