Μενού
Βουλή
Βουλή | ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI
  • Α-
  • Α+

Με ονομαστική ψηφοφορία στις 15 Φεβρουαρίου θα μπει προς ψήφιση το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια. Στα κόμματα δεν λείπει πάντως η ένταση, όπως στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ μεταξύ Νάντιας Γιαννακοπούλου και Πάρη Κουκουλόπουλου.

Συγκεκριμένα, όλα ξεκίνησαν όταν ο Μπαράν Μπουρχάν είπε πως δεν είναι αρκετές οι έρευνες που αφορούν στα παιδιά ομόφυλων ζευγαριών, με την Νάντια Γιαννακοπούλου να απαντά πως «αυτό δεν είναι σεβασμός στην  επιστήμη».

Τότε, ο Πάρης Κουκουλόπουλος είπε «περίμενε να ολοκληρωθεί η συζήτηση», με εκείνη να απαντά «δεν είσαι δάσκαλός μου δεν θα μου πεις τι θα κάνω».

Η Νάντια Γιαννακοπούλου στη συνέχεια άφησε αιχμές προς τα μέλη της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος λέγοντας πως «κάποιοι παρασύρονται από Μητροπολίτες», ενώ σε άλλο σημείο απευθύνθηκε στον Νίκο Ανδρουλάκη λέγοντας πως η ίδια τοποθετήθηκε εξαρχής υπέρ του νομοσχεδίου «ακόμη και πριν από εσένα γιατί ξέρω την γραμμή του κόμματος».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA