Με ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής σχολίασε την συνέντευξη του πρωθυπουργού τονίζοντας ότι «αυτός που δυσφημεί τη χώρα είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης, που επί πρωθυπουργίας του στήθηκε ένα παρακράτος παράνομων παρακολουθήσεων υπονομεύοντας το κράτος δικαίου».
Προσθέτει επίσης πως «ήταν η δική του Κυβέρνηση, που πρότεινε την αντισυνταγματική ρύθμιση που μόνο στόχο είχε τη συγκάλυψη και ακύρωσε το Συμβούλιο της Επικρατείας μετά από προσφυγή του κ. Ανδρουλάκη».
Επιπλέον το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ υπογραμμίζει πως «είναι εκείνος που έχει διορίσει Γενικό Διευθυντή της Νέας Δημοκρατίας τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Εξωτερικών, που υπέγραφε για την Intellexa τις άδειες εξαγωγής του παράνομου λογισμικού Predator σε αυταρχικά καθεστώτα της Αφρικής, κάτι για το οποίο το αμερικανικό υπουργείο Οικονομικών έχει επιβάλει κυρώσεις σε όσους εμπλέκονται με την εταιρεία».
Η ανακοίνωση της Χαριλάου Τρικούπη καταλήγει πως «όσο κι αν θέλει ο κ. Μητσοτάκης να αυτοπαρουσιάζεται ως θύμα διεθνούς συνωμοσίας, το ψήφισμα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και η έκθεση του αμερικανικού υπουργείου Εξωτερικών καταρρίπτουν και αυτήν την εικονική πραγματικότητα».
Και σαν Υ.Γ αναφέρει : «Ίσως αυτό εξηγεί γιατί δεν θέλει να γίνει debate ενόψει των ευρωεκλογών».
- Μυτιλήνη: Πυροσβεστικό αεροσκάφος «καρφώθηκε» με τη μύτη στο αεροδρόμιο
- Γιατί δεν αναρτήθηκαν αφίσες του Pride στο Μετρό; Η απάντηση - εξήγηση της ΣΤΑΣΥ
- Οι προβλέψεις Καμμένου για τις εκλογές: «Πολύ πάνω από 10% η Καρυστιανού, πιθανώς εκτός Βουλής το ΠΑΣΟΚ»
- «Eάν δεν είσαι εντάξει με το θέαμα, το πρόβλημα είναι δικό σου» - Η Τούνη απαντά για το μέγεθος του μαγιό της
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.