«Η απόφαση του Αρείου Πάγου να αρχειοθετήσει την υπόθεση της προπληρωμένης κάρτας που χρησιμοποιήθηκε για την πληρωμή των μολυσμένων με Predator μηνυμάτων, αποτελεί έναν ακόμη κρίκο στην αλυσίδα της συγκάλυψης», τόνισε το ΠΑΣΟΚ το μεσημέρι της Τετάρτης (29/1).
«Ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Αχιλλέας Ζήσης, υιοθέτησε το ευφάνταστο σενάριο ότι η κάρτα ενεργοποιήθηκε από έναν άγνωστο, χωρίς τον κωδικό PIN, και την χρησιμοποίησε εν άγνοια του κατόχου της για να αγοράσει μηνύματα μολυσμένα με το κατασκοπευτικό λογισμικό predator, που στάλθηκαν στον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και υπουργούς της κυβέρνησης», σημειώνεται.
«Χωρίς καμία ανάλυση»
«Το αποδέχθηκε μάλιστα χωρίς καμία τεχνική ή τραπεζική ανάλυση», υπογραμμίζεται στην ίδια ανακοίνωση της Χαριλάου Τρικούπη για την αρχειοθέτηση της μήνυσης του προέδρου του ΠΑΣΟΚ σχετικά με την υπόθεση των υποκλοπών
«Ο κύριος Μητσοτάκης που επί πρωθυπουργίας του οι θεσμοί και το κράτος δικαίου καταρρακώθηκαν, ελπίζουμε στην αποψινή του συνέντευξη -μεταξύ των πολλών για τα οποία θα απολογηθεί- να μην κρυφτεί ξανά για το σκάνδαλο των υποκλοπών», σχολίασε επίσης το ΠΑΣΟΚ.
- Παντρεύτηκε η Δανάη Μπάρκα: Σύσσωμη η οικογένειά της την παρέδωσε στον Φάνη Μπότση
- «3 πράγματα που έπρεπε να ξέρω πριν έρθω Ελλάδα»: Επικό σχόλιο τουρίστα στο Reddit
- Ο διάλογος Ραφαηλίδη-Μοσχολιού δεν θα παιζόταν σήμερα στην τηλεόραση
- Μαφιόζικη εκτέλεση στα Εξάρχεια: Τι δείχνουν τα πρώτα στοιχεία - Το χρονικό και το πισώπλατο χτύπημα
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.