Φραστική επίθεση δέχθηκε το πρωί του Σαββάτου (29/11) στην πλατεία Γεωργίου της Πάτρας η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Χριστίνα Αλεξοπούλου από άτομα που πραγματοποιούσαν συγκέντρωση αλληλεγγύης στην Παλαιστίνη.
Στο βίντεο που δημοσίευσε η βουλευτής απαντώντας στην επίθεση που δέχτηκε ότι «ο φασισμός δεν θα περάσει», οι συμμετέχοντες στη συγκέντρωση την καλούσαν να αποχωρήσει από την πλατεία.
«Σήμερα, στην Πλατεία Γεωργίου της Πάτρας, δέχθηκα επίθεση από ανθρώπους που πιστεύουν ότι η βία μπορεί να φιμώσει τη Δημοκρατία και τους θεσμούς. Τους απαντώ καθαρά: ο φασισμός δεν θα περάσει!
Με ψυχραιμία και με σεβασμό στον δημόσιο διάλογο δεν φοβόμαστε να εκφράσουμε την άποψη των πολλών», ανέφερε για το περιστατικό η Χριστίνα Αλεξοπούλου.
- Τραγωδία στα Τρίκαλα: Η μειωμένη βάρδια, το διάλειμμα των πέντε και η μακάβρια διαδικασία ταυτοποίησης
- Πίσω από κάθε νεκρό σε χώρο εργασίας, υπάρχει μια κοινή αλήθεια
- Πότε και πού θα «χτυπήσουν» δύο νέα κύματα κακοκαιρίας: Τι θα γίνει στην Αττική - Ανεβαίνει η θερμοκρασία
- Ιωάννα Τούνη για revenge porn: «Ντρέπεται και η ντροπή - Ο κατηγορούμενος δήλωσε ότι έχει στραβισμό»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.