Μενού
paulos marinakis
Παύλος Μαρινάκης | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

«Δεν καταργείται η πανεπιστημιακή αστυνομία», υπογράμμισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών σήμερα.

«Το λέω ρητώς, δεν καταργείται (σ.σ η Πανεπιστημιακή Αστυνομία) και δεν υπήρξε ποτέ καμία τέτοια πρόθεση και καμιά τέτοια διατύπωση. Αντιθέτως επανεξετάζουμε συνεχώς πως θα έχει τον καλύτερο δυνατό ρόλο και τρόπο λειτουργίας σε συνεργασία με όλη την υπόλοιπη ΕΛΑΣ», ανέφερε συγκεκριμένα ο κ. Μαρινάκης.

Λίγο αργότερα, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου επανέλαβε: «Επανεξετάζουμε συνεχώς τον καλύτερο δυνατό τρόπο λειτουργίας της, για την αποτελεσματικότητα και αυτού του σώματος της αστυνομίας. Και μάλιστα είναι πολύ σημαντικό όλο αυτό να είναι σε συνεργασία με το σύνολο της Ελληνικής Αστυνομίας».

Σχετικά με την έφιππη αστυνομία και την πρόταση του κ. Μηταράκη ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σχολίασε ότι «υπήρξε μία πρόταση που δεν έγινε δεκτή», ενώ επισήμανε ότι δεν υπήρξε «κανένα “άδειασμα”» του υπουργού.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA