Μενού
Ο Παύλος Πολάκης
Ο Παύλος Πολάκης κατά τη διάρκεια διαδικασίας στον ΣΥΡΙΖΑ | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Ο Παύλος Πολάκης υπήρξε μεταξύ των πρώτων βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, που σχολίασαν τη σημερινή διαγραφή του Στέφανου Τζουμάκα από τον Στέφανο Κασσελάκη, γνωστοποιώντας τη με ανάρτηση στα social media.

Ο κ. Πολάκης, μιλώντας για τη διαγραφή Τζουμάκα, έκανε ανάρτηση στα social media, στην οποία αναφέρει πως τιμάει τους αγώνες του υποψήφιου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ κατά τη διάρκεια της Χούντας, ωστόσο «σήμερα εξέπεμπε μόνο δηλητήριο διάλυσης».

Πιο αναλυτικά ανέφερε πως «ήρθε η η ώρα. Στέφανε Τζουμάκα, σε ευχαριστούμε για τους αγώνες σου στο παρελθόν αλλά σήμερα εκπέμπεις μόνο δηλητήριο διαλυσης! Κάνε το εκτός κόμματος».

Η ανάρτηση Πολάκη για τη διαγραφή Τζουμάκα
Ανάρτηση βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ για τη διαγραφή του Τζουμάκα | Facebook

Διαγραφή Τζουμάκα: Η ανάρτηση Κασσελάκη

Με μία ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Στέφανος Κασσελάκης προανήγγειλε τη διαγραφή του έτερου συνυποψηφίου του για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Τζουμάκα.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, στην ίδια ανάρτηση, κάνει λόγο πως ο «κ.Τζουμάκας έθεσε σήμερα τον εαυτό του εκτός ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Με λύπη τον παραπέμπω στην επιτροπή δεοντολογίας για τα περαιτέρω».

«Η παρουσία στα κανάλια στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ που αντί να αντιπολιτεύονται την κυβέρνηση Μητσοτάκη αντιπολιτεύονται το κόμμα τους -προς μεγάλη ικανοποίηση των μεγαλοδημοσιογράφων- σταματάει εδώ» πρόσθεσε ο Στέφανος Κασσελάκης.

Στέφανος Κασσελάκης: Η ανάρτησή του για τον Τζουμάκα

«Τιμώ τους αγώνες του Στέφανου Τζουμάκα τόσο κατά την περίοδο της Χούντας όσο και στη Μεταπολίτευση.

Δεν μπορώ όμως να επιτρέψω στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ να εμφανίζουν στα κανάλια ένα ολόκληρο κόμμα, που έχει μόνη του δύναμη τα μέλη και τους ψηφοφόρους του, ως «ολιγαρχικό» και «διαπλεκόμενο».

Ο κ. Τζουμάκας έθεσε σήμερα τον εαυτό του εκτός ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Με λύπη τον παραπέμπω στην επιτροπή δεοντολογίας για τα περαιτέρω.

Η παρουσία στα κανάλια στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ που αντί να αντιπολιτεύονται την κυβέρνηση Μητσοτάκη αντιπολιτεύονται το κόμμα τους -προς μεγάλη ικανοποίηση των μεγαλοδημοσιογράφων- σταματάει εδώ».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA