Μενού
Ο Παύλος Πολάκης
Ο Παύλος Πολάκης μιλάει στις επίκαιρες ερωτήσεις | EUROKINISSI / ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ
  • Α-
  • Α+

Ο Παύλος Πολάκης, στάθηκε στα όσα είπε από την Ολομέλεια της Βουλής ο Κυριάκος Μητσοτάκης, απαντώντας στον Σωκράτη Φάμελλο σχετικά με την απουσία των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ από το ψήφισμα του νομοσχεδίου για τα ομόφυλα ζευγάρια.

Ο Παύλος Πολάκης, στην ανάρτησή του, αναφέρεται στον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, λέγοντας «να μην τον ψάχνει. Εγώ έχω δουλειά  και σοβαρότατη μάλιστα που σώζει ζωές».

Ο Παύλος Πολάκης, μάλιστα στην ίδια ανάρτηση, δημοσίευσε τέσσερις φωτογραφίες από ένα χειρουργείο που έκανε στην Κρήτη σ' έναν ασθενή, που πρόκειται, όπως ενημέρωσε ο ίδιος, για συγγενή του κάτι που σημαίνει ότι δεν θα βρίσκεται στην αποψινή ψηφοφορία του νομοσχεδίου για τα ομόφυλα ζευγάρια.

Παύλος Πολάκης: Η ανάρτησή του

«Κυριάκο Μητσοτάκη πάλι με έπιασες στο στόμα σου;

Μην με ψάχνει!

Εγώ έχω δουλειά και σοβαρότατη μάλιστα που σώζει ζωές.

Αν μπορείς να καταλάβεις από τις 4 φωτογραφίες έχει καλώς, αλλιώς βάλε να σου εξηγήσουν τι έκανα».

Ανάρτηση Πολάκη
Ανάρτηση Πολάκη | Facebook

«Η αποχή είναι στάση αποδεχτή για να δούμε πόσοι θα απέχουν από 'σας και να δούμε τι θα κάνει ο κ. Πολάκης. Δεν απείλησα εγώ με διαγραφή ούτε έβαλα κομματική πειθαρχία. Είπα ξεκάθαρα ότι το ν/σ δεν περνά μόνο με ψήφους ΝΔ. Ζήτημα συνοχής δεν υφίσταται, έχετε στα χέρια σας να κάνετε πρόταση δυσπιστίας» είπε ο πρωθυπουργός για τον Παύλο Πολάκη.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA