Ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης, υπεραμύνθηκε –με ανάρτησή του– τις δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα για τους δημοσιογράφους, ενώ δεν έλειψε και η δική του τοποθέτηση στο θέμα όταν ρωτήθηκε από ανθρώπους των ΜΜΕ.
Ερωτώμενος για το «μπράβο» στον Γιώργο Νταλάρα, ο Παύλος Πολάκης είπε τα εξής σε δημοσιογράφους: «Μην με αναγκάσετε να σας πω και εγώ αυτά που σας είπε ο Νταλάρας. Καλό σας βράδυ και ελπίζω να περάσετε καλά».
«Προφανώς και του είπα μπράβο, τι να του πω» πρόσθεσε ο Παύλος Πολάκης, ενώ όταν ρωτήθηκε σχετικά με την επίθεση Νταλάρα στη γυναίκα δημοσιογράφο για το εάν θα ήταν «περήφανοι οι γονείς για τη δουλεία της», είπε: «Ο δικός σου θείος και μπαμπάς είναι περήφανος για αυτό που κάνεις τώρα; Είναι περήφανος; Έλα παλικάρι μου, τώρα».
«Δεν κάνεις τη δουλειά σου, γιατί ψάχνεις παραπολιτικά, αυτό κάνεις. Ψάχνεις παραπολιτικά, τίποτα άλλο. Δεν με ρώτησες κάτι ουσιαστικό για αυτά που έχουν γίνει αυτές τις ημέρες στην ελληνική πολιτική σκηνή» κατέληξε ο Παύλος Πολάκης.
- Τραγωδία στα Τρίκαλα: Η μειωμένη βάρδια, το διάλειμμα των πέντε και η μακάβρια διαδικασία ταυτοποίησης
- Πίσω από κάθε νεκρό σε χώρο εργασίας, υπάρχει μια κοινή αλήθεια
- Πότε και πού θα «χτυπήσουν» δύο νέα κύματα κακοκαιρίας: Τι θα γίνει στην Αττική - Ανεβαίνει η θερμοκρασία
- Ιωάννα Τούνη για revenge porn: «Ντρέπεται και η ντροπή - Ο κατηγορούμενος δήλωσε ότι έχει στραβισμό»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.