Περιπέτεια στον αέρα για τον Στέφανο Κασσελάκη και τους συνεργάτες του, το απόγευμα της Δευτέρας (12/02).
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επισκέφθηκε την έκθεση HORECA και στη συνέχεια αναχώρησε για την Ρόδο για να βρεθεί την Τρίτη (13/02) στο μνημόσυνο για τον ένα χρόνο από τον θάνατο του πρώην υπουργού και βουλευτή Δωδεκανήσου, Νεκτάριου Σαντορινιού.
Το αεροπλάνο στο οποίο επέβαινε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και οι συνεργάτες του δεν κατάφερε να προσγειωθεί στο νησί, παρά τις προσπάθειες του πιλότου για ένα τέταρτο και επέστρεψε στην Αθήνα.
- Ο άντρας που είχε έμμονη ιδέα με την ανήλικη Τζόντι Φόστερ έκανε κάτι απερίγραπτο
- Ferto: Αντέγραψε ο Akylas τον Τάσο Μπουγά; Η σύγκριση των δύο τραγουδιών
- Θέμα εβδομάδων να καταρρεύσει η αγορά για τα καύσιμα: «Ή ανοίγει το Ορμούζ ή θα δούμε τα χειρότερα»
- Το «σκωτσέζικο ντους» του Τραμπ, πόλεμος αντιπροτάσεων και η μεγάλη έξοδος των γιάνκηδων από την Ευρώπη
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.