Ο ανεξάρτητος –πλέον– ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρος Κόκκαλης, πήρε θέση για τα επεισόδια στου Ρένη, από τα οποία τραυματίστηκε σοβαρά ένας 31χρονος αστυνομικός.
Ο Πέτρος Κόκκαλης άσκησε κριτική στους συνδέσμους των οπαδών, αναφέροντας πως «ποτέ δεν κατάλαβα τι προσφέρουν και γιατί χρειάζονται στη βιομηχανία αθλητικού θεάματος».
«Πότε δε κατάλαβα τι προσφέρουν και γιατί χρειάζονται στη βιομηχανία αθλητικού θεάματος, πολλώ δε μάλλον στον αθλητισμό οι σύνδεσμοι οπαδών» έγραψε στο «X» (σ.σ. πρώην Twitter) ο ανεξάρτητος Ευρωβουλευτής και γιος του ιστορικού παράγοντα του Ολυμπιακού, Σωκράτη Κόκκαλη.
- Δολοφονία στη Θεσσαλονίκη: Παραδόθηκε ο 25χρονος που είχε ταυτοποιηθεί - Τα πρώτα του λόγια
- Ο Λαφαζάνης με τον Χαμενεΐ και το πρόβλημα του να μην μπορούμε να πιστέψουμε πια στα μάτια μας
- Το ψηφιακό κάτεργο του «έρωτα»: Υπάλληλος των 2 δολαρίων απαντάει στα μηνύματά σου στο OnlyFans
- Η Kάιλι Τζένερ όπως δεν την έχουμε ξαναδεί: Ποζάρει χωρίς φρύδια με τσιγάρο στο στόμα και σουτιέν
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.