Μενού
petros-kokkalis
Πέτρος Κόκκαλης | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Στον νέο πολιτικό φορέα που ίδρυσε αναφέρθηκε ο Πέτρος Κόκκαλης, αποκαλύπτοντας ότι θα κατέβει στις ευρωεκλογές, αλλά και στις εθνικές εκλογές.

Μιλώντας στην εκπομπή «Σήμερα» του ΣΚΑΪ, ο κ. Κόκκαλης επισήμανε ότι ίδρυσε το νέο κόμμα, καθώς «από την ελληνική πολιτική σκηνή λείπει η πολιτική οικογένεια των Πρασίνων, η οποία είναι πάρα πολύ δυναμική σε ολόκληρη την Ευρώπη» και «εστιάζει στην κλιματική κρίση».

«Το σημαντικό είναι να καταφέρουμε να βοηθήσουμε να υπάρξει, να εγκατασταθεί στον πολιτικό διάλογο μία πολιτική δύναμη η οποία θα είναι εστιασμένη στην επιστημονική πραγματικότητα, στις λύσεις οι οποίες βασίζονται σε έναν μακροχρόνιο σχεδιασμό και έχουν στο κέντρο τους την προστασία του ανθρώπου», είπε επίσης

Ο κ. Κόκκαλης εξήγησε πως «το κλίμα επηρεάζει όλες μας τις δραστηριότητες, την αγροτική παραγωγή, τον τουρισμό, την δημόσια υγεία, τη δικιά μας και των παιδιών», τονίζοντας πως «τα ευρωπαϊκά πράσινα κόμματα έχουν μία πολύ πλούσια ατζέντα».

Πέτρος Κόκκαλης: «Θα κατέβουμε και στις εθνικές εκλογές»

Ο Πέτρος Κόκκαλης δήλωσε πως πρόκειται να κατέβει στις ευρωεκλογές στις 9 Ιουνίου αλλά και στις εθνικές εκλογές. «Θα συμμετέχουμε στις ευρωεκλογές στις 9 Ιουνίου, θα κάνουμε συνέδριο και θα έχουμε συμμετοχή και στις εθνικές εκλογές».

«Υπάρχει μεγάλη ανάγκη να υπάρχει και στην χώρα μας ένα επαγγελματικό, σοβαρό, ανταγωνιστικό πράσινο κόμμα», είπε επίσης, μένοντας ανοιχτός σε συνεργασίες.

Σίγουρα δεν ανήκω στο κόμμα το οποίο εκπροσώπησε χθες με την ομιλία του στη Βουλή ο κ. Σαμαράς».

Τέλος, σχετικά με το νομοσχέδιο για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών υπογράμμισε πως «το θέμα των δικαιωμάτων είναι κεντρικό στα κόμματα του πράσινου τόξου. Θα ψήφιζα [σ.σ το νομοσχέδιο για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών] 100% και με τα δύο χέρια».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA