Επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ εξαπολύουν πηγές της Νέας Δημοκρατίας, απαντώντας στις αιτιάσεις του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης με φόντο την αντιπαράθεση σχετικά με την ανακοίνωση της ευρωβουλευτού, Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου, ότι δεν θα είναι υποψήφια εν όψει ευρωεκλογών.
«Είναι προκλητικό αυτοί που καμαρώνουν ότι έχουν στις τάξεις τους αμετάκλητα καταδικασμένους για βαρύτατα αδικήματα και πρωταγωνιστές σκοτεινών υποθέσεων χειραγώγησης των Μέσων και της δικαιοσύνης, για τους οποίους η λέξη παραίτηση είναι διαχρονικά άγνωστη, να κουνάνε το δάχτυλο σε περιπτώσεις που οι παραιτήσεις προηγήθηκαν των πορισμάτων των αρμοδίων αρχών, οι οποίες προφανώς συνεχίζουν να κάνουν όσα προβλέπονται», σημειώνουν οι πηγές της ΝΔ.
- Τραγωδία στα Τρίκαλα: Η μειωμένη βάρδια, το διάλειμμα των πέντε και η μακάβρια διαδικασία ταυτοποίησης
- Πίσω από κάθε νεκρό σε χώρο εργασίας, υπάρχει μια κοινή αλήθεια
- Πότε και πού θα «χτυπήσουν» δύο νέα κύματα κακοκαιρίας: Τι θα γίνει στην Αττική - Ανεβαίνει η θερμοκρασία
- Ιωάννα Τούνη για revenge porn: «Ντρέπεται και η ντροπή - Ο κατηγορούμενος δήλωσε ότι έχει στραβισμό»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.