Πηγές της πλειοψηφίας του ΣΥΡΙΖΑ σχολίασαν με αιχμηρό τρόπο την τοποθέτηση Κασσελάκη για το αποτέλεσμα των εκλογών για την ανάδειξη των συνέδρων.
Πιο συγκεκριμένα, αναφέρουν ότι ο Στέφανος Κασσελάκης «προετοιμάζει το δικό του κόμμα» και πως «δεν του έχει μείνει καμία αίσθηση σοβαρότητας».
Επιπλέον, του καταλογίζουν «πρακτικές Τραμπ».
Πιο συγκεκριμένα, πηγές της πλειοψηφίας του ΣΥΡΙΖΑ, τονίζουν:
«Συγχαρητήρια στον κύριο Κασσελάκη! Εχτές το απόγευμα
ισχυρίζονταν ότι έχει 70%, τώρα λέει 56%, αύριο θα λέει 45%, και μεθαύριο 30%.
Προετοιμάζει πυρετωδώς το δικό του κόμμα και για αυτό δεν του έχει μείνει καμία αίσθηση σοβαρότητας. Με πρακτικές Τραμπ συνεχίζει να διαστρεβλώνει την πραγματικότητα.
Θα συγκρουστεί, όμως, μετωπικά με την αλήθεια και τα πραγματικά αποτελέσματα σύμφωνα με τα οποία, περίπου τα 2/3 των συνέδρων πρόσκεινται στις θέσεις της πλειοψηφίας».
- Εξάρχεια: Άγριος ξυλοδαρμός του γιου του Νίκου Ρουσσόπουλου – «Τον χτύπησαν με σιδηρογροθιά»
- Ποια είναι η γυναίκα που έγινε η «λύρα» της Κρήτης και «άλωσε» την εξέδρα του ΟΦΗ
- 30 εκατοστά φούστας: Το χρονικό της πιο παράλογης αστυνομικής καταδίωξης στην Ελλάδα
- Το «Καράβι» του Σεφερλή έριξε τον ανταγωνισμό σε ξέρα - Η τηλεθέαση του Markos by night
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.