Άδεια από τις αλβανικές αρχές για να μεταβεί στο Στρασβούργο και να ορκισθεί ευρωβουλευτής πήρε ο Φρέντη Μπελέρης, ο οποίος είναι κρατούμενος σε φυλακές της γειτονικής χώρας.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο Μπελέρης θα ταξιδέψει αεροπορικώς το πρωί της Δευτέρας (15/07) από τα Τίρανα στην Αθήνα.
Πηγές στο γραφείο του νεοεκλεγέντα ευρωβουλευτή της ΝΔ αναφέρουν ότι στο Ελευθέριος Βενιζέλος αναμένεται να φτάσει στις 12:30 το μεσημέρι.
Στο Στρασβούργο ο Μπελέρης
Στη συνέχεια θα μεταβεί στο Στρασβούργο, προκειμένου να αναλάβει τα καθήκοντα του ως ευρωβουλευτής κατά την εναρκτήρια ολομέλεια του Κοινοβουλίου και να συμμετάσχει στις ψηφοφορίες ανάδειξης προέδρων του ΕΚ και της Κομισιόν.
Το αίτημα για πενθήμερη άδεια που είχε υποβάλει ο Φρέντης Μπελέρης έγινε δεκτό από τη Διεύθυνση των αλβανικών φυλακών, ενώ το στενό του περιβάλλον τονίζει χαρακτηριστικά ότι εν τέλει απέδωσαν οι πιέσεις στον Έντι Ράμα.
Στην κυβέρνηση σημειώνουν ότι πρόκειται για μία ιδιαίτερα σημαντική εξέλιξη, αποτέλεσμα συστηματικής δουλειάς. Επίσης, στο Μέγαρο Μαξίμου εκφράζουν την ικανοποίησή τους.
Δείτε επίσης:
Ψυχρές οι σχέσεις Αυτιά και Μεϊμαράκη - Η μετακίνηση μιας δημοσιογράφου έφερε τη ρήξη
Το παρασκήνιο του διαζυγίου Κουτσαυτάκη - ΣΚΑΪ και το επόμενο βήμα της «σιδηράς κυρίας» των media
Ξέσπασε η Χριστίνα Σούζη για τις προγνώσεις του καύσωνα: «Μη διαβάζετε ό,τι να' ναι στο διαδίκτυο»
- Εξάρχεια: Άγριος ξυλοδαρμός του γιου του Νίκου Ρουσσόπουλου – «Τον χτύπησαν με σιδηρογροθιά»
- Ποια είναι η γυναίκα που έγινε η «λύρα» της Κρήτης και «άλωσε» την εξέδρα του ΟΦΗ
- 30 εκατοστά φούστας: Το χρονικό της πιο παράλογης αστυνομικής καταδίωξης στην Ελλάδα
- Το «Καράβι» του Σεφερλή έριξε τον ανταγωνισμό σε ξέρα - Η τηλεθέαση του Markos by night
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.