Εκτός της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Πλεύσης Ελευθερίας τέθηκε ο Μιχάλης Χουρδάκης «έως ότου παραδώσει την έδρα που κατέχει, εντός της τρέχουσας εβδομάδας, όπως του έχει ζητηθεί και συμφωνηθεί», σύμφωνα με την ανακοίνωση του κόμματος, που υπογράφει η επικεφαλής του, Ζωής Κωνσταντοπούλου.
Οι λόγοι αφορούν «την εύρυθμη, ομαλή και απρόσκοπτη λειτουργία της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Πλεύσης Ελευθερίας, στο πολύ βαρύ έργο που έχει επωμιστεί και συνεχίζει να επιτελεί στο Ελληνικό Κοινοβούλιο», τονίζει χαρακτηριστικά η πρώην πρόεδρος της Βουλής.
Επιπλέον, η Ζωή Κωνσταντοπούλου ευχήθηκε στον Μιχάλη Χουρδάκη «καλή επιτυχία στη συνέχεια της σταδιοδρομίας του».
Η ανάρτηση της Κωνσταντοπούλου
- Λιποθύμησε γυναίκα στη συνέντευξη Ανδρουλάκη για τις υποκλοπές
- Με τι καιρό θα κάνουμε Πρωτομαγιά: Οι περιοχές που θα είναι σαν φθινόπωρο
- Απίστευτο περιστατικό στο Παγκράτι: Οδηγός μηχανής ξυλοκόπησε 36χρονη επειδή δεν ήθελε να περιμένει να παρκάρει
- Μπεν Στίλερ: Πώς ένα tweet 3 λέξεων προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων μετά τους πυροβολισμούς στην Ουάσινγκτον
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.