Μενού
polakis
Ο Παύλος Πολάκης. | ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI
  • Α-
  • Α+

Πεδίο αντιπαράθεσης στη Βουλή με καυστικά σχόλια από την Παύλο Πολάκη αποτέλεσαν το μεσημέρι της Παρασκευής (12/04) τα απογευματινά χειρουργεία.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε χαρακτηριστικά: «Με τα απογευματινά χειρουργεία, αυτό το απόγειο του θατσερικού νεοαδωνισμού και της ακροδεξιάς πολιτικής στον χώρο της υγείας. Στον ένα μήνα εφαρμογής, την τσακίσατε τη λίστα (σ.σ. σε ειρωνικό ύφος)».

«Στον Ευαγγελισμό έγιναν οκτώ απογευματινά χειρουργεία, στο Αττικό έγιναν 14, στη Λάρισα, που υπάρχει μια φωλιά αδωνιστών εκεί που το τρέχουνε, καμιά εικοσαριά», πρόσθεσε ο Παύλος Πολάκης.

Πολάκης: Βέλη για τα χειρουργεία

«Με λίγα λόγια, σκάρτα 100 έχουν γίνει σε όλη τη χώρα και τα μισά από αυτά, μπορεί και παραπάνω, δεν είναι από τη λίστα», συμπλήρωσε.

Ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ εκτίμησε ότι «κατακρημνίζεται το αφήγημα πως οι γιατροί τρέχουν να κάνουν απογευματινά χειρουργεία και ότι θα διαλυθεί η λίστα των 107.000 ασθενών που περιμένουν χειρουργείο».

«Κλείνετε το μάτι σε κάποιους λαθρεμπόρους του πρωινού ωραρίου που παίρνουν φακελάκια και τους λέτε να πάνε να κάνουν μαύρα. Νομίζετε ότι θα τα ασπρίσουν. Ο λαθρέμπορος δεν γίνεται νόμιμος έμπορος, πάρτε το χαμπάρι», είπε ο επίσης ο Παύλος Πολάκης.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA