Μενού
paulos-polakis
Παύλος Πολάκης | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Πυρά κατά του πρώην προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, εξαπέλυσε ο Παύλος Πολάκης, με αφορμή την τοποθέτησή του για την ανάγκη νέων εκλογών στο κόμμα για την ανάδειξη προέδρου.

Σε ανάρτησή του στο Facebook, ο βουλευτής τάχθηκε κατά των νέων καλπών, λέγοντας πως «πρόεδρο έχουμε και τον εκλέξαμε πρόσφατα γι' αυτό δεν χρειάζονται ξανά εκλογές».

Έκρινε ως «άκαιρη» και «λάθος» την τοποθέτηση του Αλέξη Τσίπρα, σημειώνοντας πως θα έπρεπε να δίνει το «παρών» στο Συνέδριο του κόμματος. 

Ακόμα, ζήτησε από την Όλγα Γεροβασίλη να αποσύρει την υποψηφιότητά της για την προεδρία. «Η Όλγα πρέπει να αποσύρει την υποψηφιότητα της» έγραψε χαρακτηριστικά.

Αναλυτικά, η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:

1) Πρόεδρο έχουμε και τον εκλέξαμε πρόσφατα γι αυτό δεν χρειάζονται ξανά εκλογές.

Πάμε ενωτικά και δυνατά για τις ευρωεκλογές.

Γιατί ο λαός Έχει προβλήματα που μεγαλώνουν, ο Μητσοτάκης ξεπουλάει τη χώρα και πρέπει να πέσει πριν διαλύσει τα πάντα.

2) Άκαιρη και λάθος η παρέμβαση του Αλέξη, που έπρεπε να έρθει να τα πει στο συνέδριο. Πυροδότησε μια κρίση που δεν χρειαζόταν! Η Όλγα πρέπει να αποσύρει την υποψηφιότητα της!

3)Κανείς δεν έχει λευκή επιταγή, ΟΛΟΙ ΘΑ ΚΡΙΘΟΥΜΕ στις ευρωεκλογές!

Γι αυτό χρειάζεται συλλογική πολιτική λειτουργία και λιγότερη έκθεση των προσωπικών μας επιλογών.

Η πολιτική δεν παίζεται με όρους ατομικής απόφασης, ούτε μόνο με όρους social media αλλά με ισχυρό πολιτικό κέντρο που σχεδιάζει και χαράσσει τακτική και στρατηγική.

4)Χωρίς ΙΣΧΥΡΟ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ δεν πρόκειται να φτιαχτεί καμία νικηφόρα Προοδευτική παράταξη.

Όποιος σχεδιάζει επί χάρτου, συνενώσεις ηττημένων και τραυματισμένων μετά τις ευρωεκλογές είναι απλά ΒΑΘΕΙΑ ΝΥΧΤΩΜΕΝΟΣ!!

5) Γι αυτό το συνέδριο αύριο ως το ανώτερο αποφασιστικό όργανο πρέπει να αποφασίσει ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟ!

Να ψηφίσει μαζικά τις θέσεις και τους 4 άξονες που περιέγραψε ο Στέφανος στην ομιλία του και να ριχτούμε συλλογικά στη μάχη των Ευρωεκλογών για νικηφόρο αποτέλεσμα!

ΔΥΝΑΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΓΙΑΤΙ:

"Όσο κι αν είναι σκοτεινιά και καταχνιά μεγάλη θα την βρει την περασά ο ήλιος να προβάλλει"

Υγ τα βγάζω τώρα γιατί μίλησα στο θεματικό της Υγείας και αύριο πρωί αφού οι ψηφοφορίες θα αρχίσουν στις 11.30 δεν προλαβαίνω να μιλήσω!»

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA