Σε μια δήλωση που από πολλούς χαρακτηρίστηκε «προκλητική» προχώρησε εχθές η πολιτεύτρια της Νέας Δημοκρατίας Πόπη Σεμερτζίδου.
Υπενθυμίζεται ότι, έχει δεσμευτεί η περιουσία της πολιτικού, μετά από εντολή της Αρχής για το Ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος με φόντο τις επιδοτήσεις που φέρεται να λάμβανε παράνομα με τον σύντροφό της μέσω ΟΠΕΚΕΠΕ.
Διαβάστε ακόμη: Το μοναδικό καινούργιο κόμμα που προβληματίζει πραγματικά την κυβέρνηση
Κατά τη διάρκεια της Εξεταστικής Επιτροπής, όπως φαίνεται και από το απόσπασμα που αναδημοσείευσε το Mega και η εκπομπή Buongiorno, όταν της απηύθυναν το λόγο λέγοντας: «Εμένα αν είχαν παγώσει οι λογαριασμοί μου δεν θα μπορούσα να ζήσω» η κυρία Σεμερτζίδου απάντησε: Αυτό ακριβώς. Μπράβο πολύ σώστά.
Λέτε να μην φρόντισα να μάθω (γιατί δεσμεύτηκαν). Δεν μας λένε κάτι παραπάνω. Εγώ τι πρέπει να κάνω δηλαδή. Να αρχίσω απεργία πείνας έξω από τη Βουλή;», δήλωσε αφήνωντας αιχμές για την απεργία του Πάνου Ρούτσι έξω από τη Βουλή και το Άγαλμα του Αγνώστου Στρατιώτη.
- «Πιθανόν βαλτοί αυτοί που διακινούν τις φήμες»: Η θέση του γνωστού τραγουδιστή περί ασέλγειας
- «Χέρια ψηλά, βγες από το όχημα»: Η στιγμή που συλλαμβάνουν τον γιο του Κατρίνη
- Από περιτονίτιδα πέθανε ο 43χρονος που χτύπησε γιατρό και κατέληξε - Τι αναφέρουν πληροφορίες του Reader
- Κατάπιε την ηρωίνη για να την κρύψει και πνίγηκε: Αδιανόητος θάνατος στη Λευκάδα
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.