Μενού
Ο Γιώργος Γεραπετρίτης απαντά σε επίκαιρες ερωτήσεις στη Βουλή
Ο Γιώργος Γεραπετρίτης απαντά σε επίκαιρες ερωτήσεις στη Βουλή | ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΟΛΗΣ/EUROKINISSI
  • Α-
  • Α+

Το δικό του σχόλιο πάνω στις αντιδράσεις που προκλήθηκαν στα social media από την υπόκλιση που κάνει ο Γιώργος Γεραπετρίτης, κατά την είσοδο του Ταγίπ Ερντογάν στο Προεδρικό Μέγαρο, έκανε ο Άρης Πορτοσάλτε.

Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ, έκανε λόγο για «αηδίες» και για ευκαιρία «για προπαγάνδα» λέγοντας παράλληλα πως ήταν το μόνο στο οποίο θα μπορούσαν να σταθούν οι αντιπολιτευόμενοι.

«Το μόνο που βρήκαν να πουν είναι η στιγμή που παγώνει ο φωτογράφος το στιγμιότυπο που κάνει υπόκλιση ο Γεραπετρίτης. Αηδίες. Για τα social, για να γίνει προπαγάνδα, για να υπάρχει κάτι. Γιατί δεν υπήρχε κάτι άλλο που θα μπορούσε να σχολιάσει αυτή η... τρολιά, η ακροδεξιά και ο "υπόνομος" μαζί. Είναι η στιγμή που "παγώνουν" τον Γεραπετρίτη όταν μπαίνουν η Σακελλαροπούλου και ο Ενροτγάν. Χθες κέρδισε για πρώτη φορά η κανονικότητα» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Η απάντηση Γεραπετρίτη

Μετά τις έντονες αντιδράσεις στα social media για την υπόκλισή του την ώρα της άφιξης του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στο Προεδρικό Μέγαρο, ο Γιώργος Γεραπετρίτης πήρε θέση για το συμβάν με δηλώσεις του στην ΕΡΤ. Ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών τόνισε ότι ότι η κίνησή του δεν έγινε για τον Τούρκο πρόεδρο, αλλά για την Κατερίνα Σακελλαροπούλου που ήταν μαζί του.

«Εγώ καταλαβαίνω ότι υπάρχουν φωνές που είναι αντίθετες στην προσέγγιση που επιχειρούμε με την Τουρκία», είπε στη συνέχεια Γιώργος Γεραπετρίτης. «Εγώ θα αποδίδω πάντοτε τον δέοντα σεβασμό στην Αρχηγό τους κράτους. Όπως το έπραξα το Σάββατο που την είδα, το έπραξα και σήμερα και θα το πράττω πάντα. Στην αρχηγό του κράτους μου εγώ πάντοτε θα το πράττω αυτό. Εξάλλου τον πρόεδρο Ερντογάν τον είδα, όπως γνωρίζετε το πρωί. Εγώ τον υποδέχθηκα και νομίζω οι εικόνες μπορούν να μιλήσουν από μόνες τους.», τόνισε στη συνέχεια, αναφερόμενος στην Κατερίνα Σακελλαροπούλου.
 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA