Δευτερόλεπτα μετά την ανακοίνωση του exit poll για τις Ευρωεκλογές, άρχισαν οι πρώτοι πανηγυρισμοί, έστω και συγκρατημένοι, στο περίπτερο της ΝΔ στο Σύνταγμα.
Δεκάδες ψηφοφόροι του κυβερνώντος κόμματος χαμογελούσαν με τις πρώτες εκτιμήσεις για τις ευρωκάλπες, ωστόσο δεν ήταν τόσο εκδηλωτικοί όσο στις προηγούμενες αναμετρήσεις, καθώς δεν φαίνεται ότι θα επιτευχθεί ο στόχος του 33%.
Να σημειωθεί ότι από το περίπτερο της ΝΔ δεν έλειψαν τα χειροκροτήματα, αλλά και τα ηχητικά εφέ με κόρνες.
Τα πρώτα exit poll
Οι προτιμήσεις των ψηφοφόρων:
- ΝΔ 28 - 32%
- ΣΥΡΙΖΑ 15,2 - 18,2%
- ΠΑΣΟΚ 10,9 - 13,9%
- ΚΚΕ 7,9 -10,3%
- ΛΥΣΗ 7,6 -10%
- ΝΙΚΗ 2,9 - 4,9%
- ΠΛΕΥΣΗ 2,6 - 4,6%
- ΦΩΝΗ ΛΟΓΙΚΗΣ 2,2 - 3,69%
- ΜΕΡΑ25 2,0 - 3,4%
- ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ 1,4 - 2,8%
- ΝΕΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ 1,3 - 2,7%
- ΛΟΒΕΡΔΟΣ 0,7 - 1,7%
- Ελένη Ζαρούλια: Πόσα χρόνια θα μείνει στη φυλακή η σύζυγος του χρυσαυγίτη Μιχαλολιάκου
- «75 άτομα με 45 κατοικίδια δεν μπορούμε να γυρίσουμε»: Ελληνίδα στο Ντουμπάι καταγγέλλει στο Reader
- Αντριάνα Σκλεναρίκοβα: Αγνώριστη σε νέα εμφάνιση με κοντά μαλλιά και άσπρα φρύδια
- Τηλεθέαση: Η ελληνική σειρά σε επανάληψη που άγγιξε διψήφιο στο Μακεδονία TV
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.