Σε πολύ καλό κλίμα ολοκληρώθηκε η πρώτη μέρα των εργασιών της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ.
Με τεκμηριωμένες προτασεις που παρουσίαζαν οι αρμόδιοι για τον κάθε τομέα βουλευτές υπήρξε και διαδραστικοτητά, αφού γινόταν συζήτηση απ' όλους και ο καθένας μετέφερε την εμπειρία του απο τις περιοχές του.
Οι πληροφορίες αναφέρουν πως χθες ανέλυσαν τις προτάσεις τους, η Θεοδώρα Τζάκρη που είναι αρμόδια για την καμπάνια ακρίβειας που θα φέρει ο ΣΥΡΙΖΑ, ο Χάρης Μαμουλάκης τα θέματα υποδομών, τα ζητήματα της ψηφιακής πολιτικής ο Γιώργος Καραμέρος, ενώ ο Βασίλης Κόκκαλης και ο Γιώργος Παπαηλιού έκαναν εκτενή παρουσίαση για τα αγροτικά και κτηνοτροφικά θέματα.
ΣΥΡΙΖΑ: Από τις συζητήσεις στο τραγούδι
Ωστόσο, μόλις άφησαν κάτω τα μολύβια υπήρξαν και οι χαλαρές στιγμές. Γύρω στις 22:00 άρχιζαν τα ποτήρια να γεμίζουν με κρασί και τσίπουρο ενώ δεν έλειψαν τα τραγούδια και οι χοροί.
Ο Προεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας μαζί με την Καλλιόπη Βέτα ανέλαβαν το μικρόφωνο και η Κυριακή Μάλαμα έσυρε το χορό. Αυτό που ήθελε να πετύχει ο Στέφανος Κασσελάκης με αυτή την διαφορετική συνεδριαση της ΚΟ φαίνεται πως επιτευχθεί με τους βουλευτές να έρχονται πιο κοντά και να βγάζουν απο κοινού την γραμμή για τα ζητήματα που θα αναδείξει ο ΣΥΡΙΖΑ αλλά και να υπάρξει σύσφιγξη των σχέσεων.
Μάλιστα έφυγαν όλοι μαζί περπατώντας για τα ξενοδοχεία τους, μια εικόνα που δείχνει ότι πλέον ο ΣΥΡΙΖΑ έχει αφησει πίσω του την εποχή της εσωστρέφειας με τα μέλη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας να δείχνουν αποφασισμένα για την συνοχή της.
ΣΥΡΙΖΑ: Θα πάρει παράταση η συνεδρίαση
Το πρωί, οι βουλευτές με τον καφέ στο χέρι κατευθύνθηκαν προ το σπίτι του Στέφανου Κασσελάκη, για να αρχίσουν οι εργασίες της ΚΟ. Μέχρι στιγμής, τον λόγο έχουν λάβει η Κατερίνα Νοτοπουλου, ο Γιώργος Γαβρήλος και αυτήν την ώρα το λόγο έχει η Αθήνα Λινού.
Είναι πιθανό λόγω της ζωντανής συζήτησης που είναι σε εξέλιξη οι εργασίες να μην ολοκληρωθούν το βράδυ αλλά αύριο το πρωί για να προλάβουν όλοι οι βουλευτές να κάνουν την παρουσιαση τους.


- Νέοι τριγμοί στη ΝΔ μετά και την απόφαση για τις υποκλοπές - «Αντάρτικο» από 5 βουλευτές
- Από gamer, επίδοξος δολοφόνος του Τραμπ: Τι αποκαλύπτουν τα social media του 31χρονου δασκάλου
- Στη μάχη κατά του ΑΙ η Τέιλορ Σουίφτ – Κατοχυρώνει νομικά τη φωνή και την εμφάνισή της
- Ολυμπιακός - Μονακό, Βαλένθια - Παναθηναϊκός: Αρχίζουν τα πλέι οφ στην Euroleague
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.