Μενού
hardalias
Νίκος Χαρδαλιάς | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Το πρώτο σποτ της καμπάνιας «Αττική Μπροστά» έδωσε στη δημοσιότητα, μέσω του λογαριασμού του στα κοινωνικά δίκτυα, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής Νίκος Χαρδαλιάς.

Όπως τονίζει ο Νίκος Χαρδαλιάς, έχοντας γεννηθεί και μεγαλώσει στην Αττική και κατοικώντας όλη του τη ζωή στη γειτονιά του Βύρωνα, γνωρίζει καλά την Περιφέρεια και βιώνει τα ίδια προβλήματα με όλους μας.

«Σαν άνθρωπος που έχει μεγαλώσει μέσα στην Τοπική αυτοδιοίκηση και τη διαχείριση μεγάλων κρίσεων, ξέρω ότι πολλά από αυτά τα προβλήματα λύνονται. Η Αττική και μπορεί και πρέπει να γίνει ένας τόπος που προσφέρει φροντίδα, προστασία και αξιοπρέπεια. Που προσφέρει μια καλύτερη ποιότητα ζωής στους κατοίκους της και στους επισκέπτες της», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής επισημαίνει πως πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά και να σχεδιάσουμε το μέλλον, με σοβαρό σχέδιο, με ικανούς ανθρώπους που ξέρουν να προσφέρουν, με ατελείωτη δουλειά και, πάνω από όλα, με πράξεις που φαίνονται στην καθημερινότητα και κάνουν τη διαφορά.

«Αν μου έχει μάθει κάτι η ιστορία, είναι πως και τα πιο μεγάλα λόγια κάποτε σβήνουν. Οι πράξεις ποτέ. Αυτές μένουν. Και οι πράξεις θέλουν ευθύνη. Ο τόπος μας θέλει ευθύνη. Στις 8 Οκτωβρίου ζητάω να μου δώσετε αυτή την ευθύνη.

Και είμαι σίγουρος, ότι με τη στήριξή σας, θα κάνουμε ό,τι χρειάζεται βήμα με το βήμα, μέρα με τη μέρα, πράξη με την πράξη για να οδηγήσουμε ξανά τον τόπο μας μπροστά», καταλήγει ο κ. Χαρδαλιάς.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA