Η συνάντηση των πέντε υποψηφίων προέδρων του ΣΥΡΙΖΑ δεν θα πραγματοποιηθεί, ωστόσο Στέφανος Κασσελάκης και Παύλος Πολάκης είναι έτοιμοι να πάνε.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το ναυάγιο στις συζητήσεις για τη συνάντηση πιθανότατα οφείλεται στο γεγονός ότι οι Σωκράτης Φάμελλος και Νικόλας Φαραντούρης φέρονται μην είναι διατεθειμένοι να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι για συζητήσεις με τον έκπτωτο πρόεδρο, Στέφανο Κασσελάκη.
Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως ο Στέφανος Κασσελάκης δηλώνει πως θα πάει στην Κουμουνδούρου την Πέμπτη (10/10) και παρών θα είναι και ο Παύλος Πολάκης.
Υπενθυμίζεται πως συνεδριάζει στον ΣΥΡΙΖΑ η επιτροπή δεοντολογίας, κατά τη διάρκεια της οποίας αποφασίστηκε πως η επιστολή Μαμουλίδη για διαγραφή Κασσελάκη θα μπει στο αρχείο.
Επίσης, η επιτροπή δεοντολογίας αποφάσισε να γίνει έκκληση στον Στέφανο Κασσελάκη να πάρει πίσω το εξώδικο.
- Τρίκαλα: Τα δύο σενάρια της φονικής έκρηξης και οι καταθέσεις των μαρτύρων
- Συντάξεις Φεβρουαρίου 2026: Ώρα πληρωμής για τους συνταξιούχους
- Πού βρίσκεται σήμερα η ελληνική σημαία που κατέβασαν οι Τούρκοι από τα Ίμια
- Ηλιάδη κατά Τσαφούλια με φόντο τις αμβλώσεις: «Με τρομάζεις με τα τέρατα που βγάζεις από το στόμα σου»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.