Μενού
Ο Παύλος Πολάκης και ο Αλέξης Τσίπρας
Ψηφοφορία στη Βουλή, παρουσία Τσίπρα και Πολάκη | EUROKINISSI / ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ
  • Α-
  • Α+

Στην τοποθέτηση του Αλέξη Τσίπρα στο συνέδριο «Μεταπολίτευση: 50 Χρόνια μετά», που συνδιοργανώνουν η Καθημερινή, το Μορφωτικό Ίδρυμα Εθνικής Τραπέζης (ΜΙΕΤ), το Οικονομικό Φόρουμ Δελφών και το Ελληνικό Παρατηρητήριο του London School of Economics, αναφέρθηκε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης.

Με ανάρτησή του στα social media, ο Παύλος Πολάκης χαρακτήρισε «λάθος» συγκεκριμένα λεγόμενα του Αλέξη Τσίπρα, καταλογίζοντάς του, μεταξύ άλλων, ότι δεν έδωσε το παρών στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ.

«Λάθος, σύντροφε Αλέξη Τσίπρα! Ατυχές ήταν πως δεν ήρθες στο συνέδριο να τα πεις αυτά, αλλά πήγες στο συνέδριο της καθημερινής. Ατυχής ήταν η αυταπάτη μεγάλου τμήματος της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ πως η "δικαιοσύνη θα έκανε τη δουλειά της"» τόνισε ο κ. Πολάκης.

«Πυρά» Παύλου Πολάκη κατά Αλέξη Τσίπρα: Η ανάρτησή του

«Λάθος, σύντροφε Αλέξη Τσίπρα!

  • Ατυχές ήταν πως δεν ήρθες στο συνέδριο να τα πεις αυτά, αλλά πήγες στο συνέδριο της Καθημερινής.
  • Ατυχής ήταν η αυταπάτη μεγάλου τμήματος της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ πως η "δικαιοσύνη θα έκανε τη δουλειά της"

Η Δικαιοσύνη που αρχειοθέτησε με «αδιευκρίνιστα ποσά» τον Γεωργιάδη και τον Αβραμόπουλο, που έβγαλε βούλευμα αθώωσης του Λοβέρδου παρά τα συντριπτικά στοιχεία, η Δικαιοσύνη που δεν έβαλε φυλακή τον Λιγνάδη, η Δικαιοσύνη που ακόμα κλώθει για το Predator και τα Τέμπη ,η Δικαιοσύνη που καταδίκασε το Νίκο Παππά, γιατί ανάγκασε τους καναλάρχες να πληρώσουν!

Μπορώ να πω κι άλλα αλλά όχι τώρα.

Ατυχής δεν ήταν ο διαγωνισμός για τα κανάλια του Νίκου Παππά και του Λευτέρη Κρέτσου, αλλά η πολιτικη επιλογή μετά την απόφαση του ΣΤΕ που έριξε τον διαγωνισμό  να μην ξανανομοθετήσουμε με αλλαγή κανονισμού της Βουλής, αλλαγή σύνθεσης του σώματος των προέδρων της Βουλης και επιλογή νέου ΕΣΡ που θα έκανε τον ίδιο διαγωνισμό.

Έτσι θα αποδεικνύαμε πως θα πηγαίναμε μέχρι τέλους, όπως κάναμε με τους εργολάβους στα νοσοκομεία που μας ερριξε τον πρώτο νόμο το ΣΤΕ αλλά ξανανομοθετήσαμε και διώξαμε τους εργολάβους σε 77 νοσοκομεία, κερδίζοντας και στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο».

Ανάρτηση Πολάκη
Ανάρτηση Πολάκη | Facebook
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA