Μενού
dourou
Ρένα Δούρου | Mega / Glomex
  • Α-
  • Α+

Σε μια εξαιρετικά δύσκολη προσωπική συγκυρία, η Ρένα Δούρου βρέθηκε το απόγευμα της Παρασκευής καλεσμένη του Νίκου Ευαγγελάτου, στην εκπομπή Live News του Mega. Αυτή ήταν και η πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ μετά τον θάνατο της μητέρας της.

Στην αρχή της συνέντευξης και πριν αναφερθούν στα εσωκομματικά του ΣΥΡΙΖΑ μετά την εκλογή του Στέφανου Κασσελάκη στην προεδρία του κόμματος, ο Νίκος Ευαγγελάτος συλλυπήθηκε την κ. Δούρου λέγοντας: «Θα μου επιτρέψετε κάτι προσωπικό και ανθρώπινο, η αλήθεια είναι πως είχαμε προγραμματίσει αυτή τη συνέντευξη λίγο νωρίτερα. Η κ. Δούρου, όμως, είχε μια απώλεια, έχασε τη μητέρα της και θέλω δημόσια να τη συλλυπηθώ. Στιγμή πάντα πολύ ιδιαίτερη, βαθιά ανθρώπινη και πάνω απ’ όλα είμαστε άνθρωποι».

Αμέσως μετά, εμφανώς συγκινημένη και με δάκρυα στα μάτια η κ. Δούρου πήρε τον λόγο τονίζοντας: «επειδή όλοι και όλες γνωρίζουν ότι το να χάσεις τη μητέρα σου είναι κάτι που δεν το μοιράζεσαι, ούτε το πένθος ούτε τη λύπη, άρα αντί για συλλυπητήρια θέλω να μου ευχηθείτε να της έχω μοιάσει έστω και λίγο ή να της μοιάσω. Ήταν μια πάρα πολύ δυνατή γυναίκα, ήταν μια γυναίκα της προσφοράς ήταν μια γυναίκα που άπλωνε τις φτερούγες της όχι τόσο σε εμάς όσο στους ξένους και όσους είχαν ανάγκη. Θέλω να μου εύχεστε να της έχω μοιάσει για να έχω αυτά τα χαρακτηριστικά μέσα μου».

Η κουβέντα έκλεισε με τον Νίκο Ευαγγελάτο να λέει πως «είμαι σίγουρος ότι έχετε την ευχή της» για να απαντήσει, εμφανώς συγκινημένη και με φωνή που ίσα - ίσα έβγαινε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ «ευχαριστώ πολύ».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA