Μενού
stefanos-kasselakis
Στέφανος Κασσελάκης | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Η τοποθέτηση του Στέφανου Κασσελάκη αναφορικά με τις συζητήσεις Μητσοτάκη - Ερντογάν για το κυπριακό και πολύ περισσότερο οι λέξεις που χρησιμοποίησε για το κατεχόμενο μέρος του νησιού και το ψευδοκράτος, προκάλεσαν έντονες αντιδράσεις, με τον ίδιο τον υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ, να προχωρά σε διευκρινιστική δήλωση με αναφορές στα ελληνικά του.

Μιλώντας στο Αιγάλεω ο κ. Κασσελάκης και αναφερόμενος στο ψευδοκράτος ανέφερε «κρατίδιο, τέλος πάντων, δικό τους», με τον δημοσιογράφο που βρισκόταν εκεί να κάνει τη διορθώσει και να αναφέρει τη λέξη «ψευδοκράτος».

Λίγη ώρα αργότερα ο Στέφανος Κασσελάκης απάντησε για το συγκεκριμένο γεγονός, με ανάρτησή του στα social media. «Δε θα με δείτε ποτέ να κρύβομαι.
Υπάρχουν φορές που ψάχνω να βρω μια λέξη στα ελληνικά. Χθες, μέσα στην κούραση και αϋπνία της περιοδείας, αυτό έπαθα. Ας μην ανησυχεί κανείς. 
Μαθαίνω τις λέξεις πολύ γρήγορα. Είναι θέμα δύο μηνών εξάσκησης. Το πρόβλημα είναι ότι ο κύριος Μητσοτάκης, ο οποίος είναι πρωθυπουργός 4,5 χρόνια, δε βρήκε μια λέξη να πει - ούτε καν την έψαξε- απέναντι στην προκλητικότητα του Ερντογάν για αναγνώριση του ψευδοκράτους» ανέφερε.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA