Μενού
stefanos-kasselakis
Ο Στέφανος Κασσελάκης για δείπνο με βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ
| Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Στο γνωστό κλαμπ Sodade, στο Γκάζι, διασκέδασε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, για να γιορτάσει την υπερψήφιση του νομοσχεδίου για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών. 

Έχοντας πλάι του τον σύζυγό του, Τάιλερ Μάκμπεθ, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ πραγματοποίησε και ανάρτηση στο Instagram, με ένα σύντομο βίντεο στο οποίο ακούγεται να λέει μεταξύ άλλων: «Μπράβο σας, μπράβο μας που είμαστε με το "σωστό". Από εδώ και πέρα προχωράμε. Σύγχρονη κοινωνία, σύγχρονη Ελλάδα».

Υπενθυμίζεται ότι είχε γίνει γνωστό πως ο Στέφανος Κασσελάκης θα βρισκόταν στο συγκεκριμένο μπαρ, μετά την υπερψήφιση του νομοσχεδίου για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών.

Το νομοσχέδιο για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών υπερψηφίστηκε στη Βουλή αργά το βράδυ της Πέμπτης με 176 «ναι». Συγκεκριμένα, επί της αρχής του νομοσχεδίου με τίτλο: «Ισότητα στον πολιτικό γάμο, τροποποίηση του Αστικού Κώδικα και άλλες διατάξεις», ψήφισαν: «Ναι» 176 βουλευτές, «Όχι» 76 ενώ δυο ψήφισαν «Παρών». 

Έτσι η Ελλάδα έγινε η 37η χώρα στον κόσμο που αναγνώρισε την ισότητα στο γάμο, με την τροποποίηση του άρθρου 1350 του Αστικού Κώδικα και την εισαγωγή του κανόνα ότι ο γάμος συνάπτεται μεταξύ δύο προσώπων ίδιου ή διαφορετικού φύλου.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA