Διάθεση για τρολάρισμα είχε η Αφροδίτη Λατινοπούλου, ακόμα και στις διακοπές της, συνδέοντας ένα κοπάδι με κατσίκια με το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ.
Η πρόεδρος της Φωνής Λογικής, φαίνεται πως έπεσε πάνω σε ένα κοπάδι με κατσίκια εκεί που βρίσκεται και είπε να βγάλει μία selfie και να τα συστήσει στον κόσμο.
Διαβάστε επίσης: Λατινοπούλου: «Δεν θέλω τον Πακιστανό και τον Αφγανό στο σπίτι μου - Ανοίξτε Γυάρο και Μακρόνησο»
«Παιδιά, από δω τα κατσίκια νίτζα» γράφει στην ανάρτησή της.
«Δηλώνουν αθώα για τον ΟΠΕΚΕΠΕ» καταλήγει.
- Ο Άρης Μουγκοπέτρος στην Ευελπίδων: «Βγάζουν όλοι το όνομα μου παντού, να βγάλουν και για το μοντέλο με τα ναρκωτικά»
- Μίνα Καραμήτρου: «Κορίτσια, διαφωνώ» – Το σχόλιο για Ρία Ελληνίδου, ο στίχος και η απρόσμενη αντίδραση
- Για ποια γυναίκα γράφτηκε ο θρυλικός «Πασατέμπος» του Μανώλη Χιώτη
- Το πιο παράξενο σήμα του ελληνικού ΚΟΚ αφορά έναν κίνδυνο από τα ουράνια
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.