Οι εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ, με τις εννέα νέες αποχωρήσεις, είναι πρώτο trend στο Twitter/X με τους χρήστες της πλατφόρμας να σχολιάζουν - με κάθε τρόπο - τα όσα συμβαίνουν στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Οι εννέα βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ αποχώρησαν, εξαπολύοντας επίθεση στον πρόεδρο, Στέφανο Κασσελάκη, αλλά και προαναγγέλλοντας εξελίξεις εντός της Βουλής - με τη σύσταση νέας Κοινοβουλευτικής Ομάδας - αλλά και εκτός αυτής.
Μετά από μέρες έντονης φημολογίας, τους Ευκλείδη Τσακαλώτο και Πέτη Πέρκα ακολούθησαν, στην πόρτα της εξόδου, οι: Αναγνωστόπουλου Σία, Αχτσιόγλου Έφη, Ζεϊμπέκ Χουσεΐν, Τζανακόπουλος Δημήτρης, Τζούφη Μερόπη, Φερχάτ Οζγκιούρ, Νάσος Ηλιόπουλος, Αλέξης Χαρίτσης και Φωτίου Θεανώ.
Πολλά είναι τα χιουμοριστικά σχόλια και τα gif για τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ άλλοι χρήστες επικρίνουν τους αποχωρήσαντες για την απόφασή τους και άλλοι καταγγέλλουν τον πρόεδρο.
«Σίγουρα δεν πλήττεις με το πολιτικό σκηνικό σε αυτή τη χώρα» συμπεραίνει ένας από τους χρήστες.
- Δολοφονία στη Θεσσαλονίκη: Παραδόθηκε ο 25χρονος που είχε ταυτοποιηθεί - Τα πρώτα του λόγια
- Ο Λαφαζάνης με τον Χαμενεΐ και το πρόβλημα του να μην μπορούμε να πιστέψουμε πια στα μάτια μας
- Το ψηφιακό κάτεργο του «έρωτα»: Υπάλληλος των 2 δολαρίων απαντάει στα μηνύματά σου στο OnlyFans
- Η Kάιλι Τζένερ όπως δεν την έχουμε ξαναδεί: Ποζάρει χωρίς φρύδια με τσιγάρο στο στόμα και σουτιέν
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.