Μενού
panos-skourletis
Πάνος Σκουρλέτης | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

«Ο ΣΥΡΙΖΑ βιώνει τη μεγαλύτερη υπαρξιακή κρίση από τη σύστασή του, με τον Στέφανο Κασσελάκη να αποτελεί το κερασάκι στην τούρτα», τόνισε χαρακτηριστικά σε συνέντευξή του στον Real Fm, ο πρώην υπουργός, Πάνος Σκουρλέτης. «Σηματοδοτεί βέβαια στοιχεία, πια, μετάλλαξης του ΣΥΡΙΖΑ», είπε αναφερόμενος στον νέο πρόεδρο του κόμματος και την επόμενη μέρα στην Κουμουνδούρου.

«Ο κ. Πολάκης πόσο φρέσκο πρόσωπο είναι; Και στον λόγο του και στον τρόπο που πολιτεύεται; Ο κ. Αποστολάκης; Ο Γιώργος Τσίπρας, ο Νίκος Παππάς; Τα πράγματα δεν είναι όπως δείχνουν καμία φορά. Ας κοιτάξουμε το περιεχόμενο», ανέφερε στη συνέχεια ο Πάνος Σκουρλέτης.

«Η μεγαλύτερη κρίση»

Σύμφωνα με τον ίδιο, αυτό που πρέπει να αναδειχθεί είναι τα μεγάλα προβλήματα που απασχολούν τον χώρο. «Ο ΣΥΡΙΖΑ βιώνει αυτή τη στιγμή την μεγαλύτερη κρίση, υπαρξιακή κρίση από την σύστασή του. Αυτό προφανώς δεν γεννήθηκε ως πρόβλημα την επαύριο ή ανήμερα που εκλέχθηκε ο Στέφανος Κασσελάκης. Είναι μια πορεία που δεν μπόρεσε να συζητήσει σε βάθος και να αντιμετωπίσει μετά το 2019. Αναφέρομαι σε μια αναγκαία συζήτηση που θα ξεκινούσε από τα αίτια της τότε ήττας και θα οδηγούσε στην επαναδιατύπωση μιας συγκροτημένης πρότασης για να επανακτήσει την πολιτική του αξιοπιστία», είπε ο Πάνος Σκουρλέτης.

«Δεν ήταν στην Αριστερά»

Επιπλέον, άφησε αιχμές και για στελέχη που σήμερα περιστοιχίζουν τον Στέφανο Κασσελάκη. «Εγώ ήμουν, είμαι και θα είμαι στην Αριστερά. Μακάρι να μπορούσαν να το πουν αυτό και τα υπόλοιπα πρωτοκλασάτα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ, σήμερα. Πολλοί δεν ήταν από αυτούς που φιγουράρουν σήμερα δίπλα στον κ. Κασσελάκη. Αυτό δεν είναι κακό, καλό είναι αν αποφασίζουν να ενταχθούν σε ένα κόμμα της σύγχρονης ευρωπαϊκής Aριστεράς. Αλλά το να μας λένε τώρα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα άλλο μόρφωμα παλαιολιθικό, αυτό πια είναι...».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.