Μενού
markopoulos
Δημήτρης Μαρκόπουλος | Blue Sky
  • Α-
  • Α+

Ένα πρωτοφανές περιστατικό διαδραματίστηκε το βράδυ της Δευτέρας στον αέρα της εκπομπής «Παρεμβάσεις» του Blue Sky. Την ώρα που ο παρουσιαστής της εκπομπής Σωτήρης Ξενάκης έδωσε τον λόγο στον βουλευτή της ΝΔ και πρόεδρο της Εξεταστικής για τα Τέμπη, Δημήτρη Μαρκόπουλο, αυτός έδειξε την έντονη δυσφορία του για κάτι που διάβασε στο κινητό του, το οποίο, μάλιστα, απομάκρυνε με ένταση από κοντά του.

Η όλη του κίνηση έγινε αντιληπτή από το πάνελ της εκπομπής και ο δημοσιογράφος έσπευσε να τον ρωτήσει τι συνέβη. Ενώ αρχικά ο Δημήτρης Μαρκόπουλος δε θέλησε να δώσει συνέχεια, ο Σωτήρης Ξενάκης επέμεινε και ο πρόεδρος της Εξεταστικής για τα Τέμπη εμφανώς σοκαρισμένος είπε: «Δέχομαι κάποια email... Όταν κάποιοι επιδιώκουν να κάνουν πολιτική με μονταζιέρες και προσπαθούν να σκοτώσουν κάποια πρόσωπα, δυστυχώς... Δέχομαι απειλητικά μηνύματα για την οικογένειά μου. Για τα παιδιά μου. Με φωτογραφίες των παιδιών μου. Κρίμα. Όταν, όμως, κάποιοι ''κόβουν'' μια δήλωση για να νομίζει ο κόσμος ότι εγώ λέω ''διασκεδάζω στην εξεταστική'' ενώ εγώ ποτέ δεν είπα κάτι τέτοιο. Κρίμα... Αυτά είναι τα σκοτάδια του Twitter» είπε μεταξύ άλλων ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.

Στη συνέχεια τόσο ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Θανάσης Γλαβίνας όσο και ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Βίτσας, έσπευσαν αμέσως να καταδικάσουν το περιστατικό. Ειδικά ο κ. Βίτσας τόνισε πως αυτοί που προχωρούν σε τέτοιες κινήσεις είναι «φασίστες» και «δειλοί» και τόνισε στον κ. Μαρκόπουλο πως αντιλαμβάνεται το σοκ του αλλά δε θα πρέπει να φοβάται.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA