Μενού
mitsotakis kalavrita
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στα Καλάβρυτα. | pelop.gr/Youtube
  • Α-
  • Α+

Λίγο πριν τις 10:30 το πρωί της Τρίτης (02/04) ο Κυριάκος Μητσοτάκης έφτασε στα Καλάβρυτα, όπου πραγματοποιεί περιοδεία, στο πλαίσιο της εκστρατείας του ανά την Ελλάδα ενόψει των ευρωεκλογών.

Σύμφωνα με το pelop.gr πρώτος σταθμός του πρωθυπουργού ήταν το Κτήμα Αμπελώνων του Μεγάλου Σπηλαίου της Οινοποιίας Cavino, όπου τον υποδέχθηκε με θερμό εναγκαλισμό ο δήμαρχος Καλαβρύτων, Θανάσης Παπαδόπουλος.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα επισκεφθεί το Δημοτικό Μουσείο Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος και το Δημαρχείο, ενώ στη συνέχεια θα έχει συνάντηση με πολίτες στην κεντρική πλατεία της πόλης.

Μητσοτάκης: Στον Τόπο Θυσίας

Στη συνέχεια, ο πρωθυπουργός θα επισκεφθεί τον Τόπο Θυσίας των Καλαβρύτων, στον λόφο του Καπή, ενώ στις 14:00 θα βρεθεί στις εγκαταστάσεις του Συνεταιρισμού Καλαβρύτων.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πελοπόννησο» ο δήμαρχος και οι τοπικοί φορείς των Καλαβρύτων αναμένεται να θέσουν στον πρωθυπουργό την άμεση επαναλειτουργία του οδοντωτού σιδηρόδρομου Διακοπτού – Καλαβρύτων και επέκτασης αυτού προς την Αγία Λαύρα.

Κατά το ίδιο ρεπορτάζ, ο δήμαρχος ενδέχεται να θέσει ως μέλος του Δικτύου Μαρτυρικών Πόλεων και το θέμα των Γερμανικών Αποζημιώσεων.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA