Μενού
Ο Στέφανος Κασσελάκης σε νοσοκομείο
Επίσκεψη του προέδου του ΣΥΡΙΖΑ στο νοσοκομείο «Γεώργιος Γεννηματάς» | EUROKINISSI / ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ
  • Α-
  • Α+

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανος Κασσελάκης, πραγματοποίησε τα μεσάνυχτα του Σαββάτου (23/12) αιφνιδιαστική επίσκεψη στο ΕΚΑΒ, όπου είχε συνάντηση με μία σειρά εργαζομένων.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του, ο Στέφανος Κασσελάκης συζήτησε μαζί τους για τις δυσκολίες που καλούνται να αντιμετωπίσουν σε καθημερινή βάση, ενώ δεν έλειψε η ανταλλαγή ευχών.

«Το επάγγελμά σας είναι λειτούργημα. Εγώ απλά ως αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ να ευχηθώ χρόνια πολλά, καλή δύναμη, εσείς είστε στην πρώτη γραμμή και σάς ευχαριστούμε πάρα πολύ» είπε, μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Στέφανος Κασσελάκης: Η ανάρτησή του στα social media

«Μεσάνυχτα Σαββάτου, μπαίνοντας στην παραμονή των Χριστουγέννων.

Ήθελα να βρεθώ, απροειδοποίητα, κοντά στους εργαζόμενους του ΕΚΑΒ, να τους πω «χρόνια πολλά», να δηλώσω την παρουσία μας στο πλευρό τους την ώρα που είναι ξεχασμένοι από την Πολιτεία.

Αυτοί είναι οι αριθμοί: 45 ασθενοφόρα για 5.000.000 πληθυσμό! Και όπου υπάρχουν ασθενοφόρα, δεν υπάρχουν διασώστες.

Οι άνθρωποι που συνάντησα θα περάσουν εκεί τις γιορτές, άγρυπνοι, για τη σωτηρία της ανθρώπινης ζωής. Είναι οι ήρωες της κοινωνίας μας. Ήθελα πάνω απ’ όλα να τους πω «ευχαριστώ».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA