Μενού
Ο Στέφανος Κασσελάκης
Ομιλία του Στέφανου Κασσελάκη σε Οικονομικό - Επιχειρηματικό Συνέδριο | ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ / EUROKINISSI
  • Α-
  • Α+

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανος Κασσελάκης, έκανε ανάρτηση –στα social media– για τη Διεθνή Ημέρα Αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό Λαό, στέλνοντας το δικό του μήνυμα για τη σύρραξη Ισραήλ, Χαμάς.

Μεταξύ άλλων, ο Στέφανος Κασσελάκης υπογραμμίζει πως με αφορμή τη σημερινή ημέρα, πρέπει να «είμαστε ανοιχτά υπέρ της άμεσης κατάπαυσης πυρός. Της επιστροφής όλων των ομήρων. Του τερματισμού της ισραηλινής κατοχής».

Παράλληλα, επισημαίνει πως πρέπει να πάρουμε «όλοι θέση για το αιματοκύλισμα, για τον θάνατο χιλιάδων παλαιστινίων αμάχων και την ανθρωπιστική κρίση στην Παλαιστίνη». Ο ίδιος στέκεται, επίσης, «υπέρ της ειρήνης, στη βάση δύο κρατών».

Στέφανος Κασσελάκης: Η ανάρτησή του

«Η σημερινή Διεθνής Ημέρα Αλληλεγγύης με τον Παλαιστινιακό λαό επιβάλλει, περισσότερο από ποτέ, να πάρουμε όλοι θέση για το αιματοκύλισμα, τον θάνατο χιλιάδων παλαιστινίων αμάχων και την ανθρωπιστική κρίση στην Παλαιστίνη. Χωρίς μισόλογα. Ανοιχτά υπέρ της άμεσης κατάπαυσης πυρός. Της επιστροφής ΟΛΩΝ των ομήρων. Του τερματισμού της ισραηλινής κατοχής. Υπέρ της ειρήνης, στη βάση δύο κρατών. Του  αγώνα της Παλαιστινιακής Αρχής, όχι της Χαμάς».

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA