Μενού
kasselakis
Στέφανος Κασσελάκης | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Στον Βόλο, που δοκιμάζεται από τις καταστροφικές πλημμύρες, βρίσκεται ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, συνοδευόμενος από τον πρόεδρο της ΚΟ του κόμματος, Σωκράτη Φάμελλο.

Ο κ. Κασσελάκης αρχικά απομάκρυνε τους φωτογράφους και τα τηλεοπτικά συνεργεία από δίπλα του, καθώς, όπως είπε, ήθελε να μιλήσει μόνος του με τους πλημμυροπαθείς πολίτες.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ πραγματοποίησε και αυτοψία σε σπίτια που έχουν υποστεί σοβαρές ζημιές από το πέρασμα της πρόσφατης κακοκαιρίας Elias.

Μάλιστα, παρά το γεγονός ότι οι δημοσιογράφοι και οι φωτογράφοι είχαν απομακρυνθεί από την προσωπική φρουρά του, ο τηλεοπτικός φακός αποτύπωσε τον Στέφανο Κασσελάκη, να βγάζει τα λασπωμένα παπούτσια του και να μπαίνει φορώντας μόνο τις κάλτσες του, σε σπίτι Βολιώτη για αυτοψία.

Όταν βγήκε από το σπίτι, πήρε το φτυάρι για... ένα λεπτό, για να απομακρύνει ένα μέρος από τις λάσπες έξω από το σπίτι.

«Έχουν παγώσει οι ζωές των ανθρώπων εδώ, είναι ντροπή και αίσχος, τους έχουν αφήσει στη μοίρα τους» σημείωσε ο κ. Κασσελάκης μεταξύ άλλων, σε δηλώσεις που έκανε στη συνέχεια και τόνισε: «Οι κάτοικοι αντί για ένα χέρι χαστούκι χρειάζονται ένα χέρι βοήθειας». 

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA