Μενού
kasselakis
Στέφανος Κασσελάκης | ANT1 / Glomex
  • Α-
  • Α+

Για την «κόντρα» που έχει ξεσπάσει μεταξύ Σταματίνας Τσιμτσιλή και Γιώργου Λιάγκα αναφορικά με τον Κωνσταντίνο Αργυρό απάντησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης.

Μιλώντας στην εκπομπή «Στούντιο με θέα», ο κ. Κασσελάκης είπε αρχικά μεταξύ άλλων: «Θα ήμασταν τυχεροί να είχαμε έστω και ένα παιδί. Για το αν θα είναι με παρένθετη μητέρα ή υιοθεσία θα είναι μια προσωπική απόφαση που θα την πάρουμε την κατάλληλη στιγμή και όταν είναι να ανακοινωθεί, θα ανακοινωθεί.

Μπορεί να υπάρχει μια άδικη προκατάληψη, στερεότυπο στο ότι φανερώνουμε την προσωπική μας ζωή, αλλά δεν είμαστε εμείς αυτοί που το κάνουν αυτό. Ίσως επειδή ο κόσμος έχει συνηθίσει σε τόσο ξύλινο και προβλέψιμο λόγο, να βλέπει ένα φρέσκο πρόσωπο, ένα ζευγάρι, το οποίο είναι διαφορετικό απ’ ότι έχει συνηθίσει και να θέλει να μάθει. Αλλά δεν είμαστε εμείς αυτοί που δίνουν στα πρωινάδικα το σπίτι μας, την πρόσκληση γάμου κλπ».

Η παρουσιάστρια, Φαίη Μαυραγάνη, ρώτησε τον πρόεδρο τοπυ ΣΥΡΙΖΑ: «Eδώ έχει γίνει κόντρα στα πρωινά, αν θα έχεις τον τάδε τραγουδιστή στο γάμο σου ή δεν θα τον έχεις. Όλο αυτό βοηθάει πολιτικά;»

Ο Στέφανος Κασσελάκης απάντησε: «Δεν τα προκαλώ εγώ αυτά, ρώτηστε αυτούς που τα βγάζουν. Προφανώς και δεν με βοηθάει αυτό. Ειλικρινά λέω στον κόσμο ότι δεν επιθυμώ να απορροφάμε την προσοχή του κόσμου με τόσο σαχλά θέματα.

Προφανώς πουλάει κάτι, για να το παρουσιάζουν έτσι. Τι πουλάει; Ίσως να πουλάει ένας αυθεντικός πολιτικός, ο οποίος δεν κωλώνει να μπει μέσα στον κόσμο, να πει τα πράγματα με το όνομά τους, ο οποίος δεν έχει ανάγκη να κάνει καριέρα στην πολιτική.

Αυτή η υπερπροβολή και η προσοχή που έχει κουράσει κι εμένα εύχομαι τουλάχιστον να φανεί χρήσιμη για την κοινωνία μας μακροπρόθεσμα».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA