Μενού
Στέφανος Κασσελάκης - Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ
Στέφανος Κασσελάκης - Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (16/12) στο πλατό της εκπομπής «Καλύτερα δε Γίνεται» και μεταξύ όσων συζήτησε με τη Ναταλία Γερμανού ήταν το νομοσχέδιο για τον γάμο ομόφυλων ζευγαριών, αλλά και οι πρόσφατες δηλώσεις του Αρχιεπίσκοπου Ιερώνυμου, ο οποίος είναι αντίθετος με την τεκνοθεσία στα ομόφυλα ζευγάρια.

«Η ισότητα είναι ισότητα. Η γνώμη μας είναι ότι πρέπει να βλέπουμε τον συνάνθρωπό μας ως ένα αυτόνομο ον, το οποίο πρέπει να αγκαλιάσουμε, να γιορτάσουμε τη μοναδικότητά του και να μπορέσουμε όλοι μαζί να γίνουμε μία καλύτερη κοινωνία», είπε αρχικά ο Στέφανος Κασσελάκης. 

«Προφανώς ο Αρχιεπίσκοπος έχει τη δική του άποψη για το θέμα, αλλά όπως είχα πει και πριν από μήνες εδώ πρόκειται για τις ζωές των ανθρώπων, για το πώς αντιμετωπίζουμε τον συμπολίτη μας και όλοι οι πολίτες πρέπει να είναι ισότιμοι μεταξύ τους και να έχουμε μία ισονομία και ισοπολιτεία στην κοινωνία μας», τόνισε στη συνέχεια.
 

«Ο κ. Μητσοτάκης εκμεταλλεύεται αυτό το ζήτημα μικροπολιτικά»

«Όσον αφορά το πότε θα φέρει ο κ. Μητσοτάκης το νομοσχέδιο, αισθάνομαι ότι είναι ντροπή για έναν πρωθυπουργό, ο οποίος έχει μάλιστα, σπουδάσει στο εξωτερικό και έχει ερείσματα από άλλες κοινωνίες και χώρες, να εκμεταλλεύεται αυτό το ζήτημα μικροπολιτικά. Ξέρει πολύ καλά ο ίδιος γιατί δεν θέλει να το φέρει προς ψήφιση προεκλογικά. Δείχνει μια έλλειψη ενσυναίσθησης», είπε ο Στέφανος Κασσελάκης στρέφοντας τα «βέλη» του στον Κυριάκο Μητσοτάκη. 

«Είναι ο τρόπος με τον οποίο σκέφτεται ένα τζάκι πολιτικής οικογένειας και το αποδεικνύει κάθε φορά. Ας πάμε όπου θέλει έξω στην κοινωνία όποια μέρα, σε όποια κωμόπολη θέλει, χωρίς προειδοποίηση να ακούσουμε μαζί τους πολίτες» κατέληξε ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. 

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA