Ο σκύλος του Στέφανου Κασσελάκη και του Τάιλερ Μακμπέθ, η Φάρλι, έγινε τεσσάρων ετών και το γιόρτασε με ένα πάρτι που της ετοίμασαν ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και ο σύζυγός του.
Ο Στέφανος Κασσελάκης δημοσίευσε βίντεο με την σκυλίτσα του στο Instagram, στο οποίο φαίνεται η Φάρλι που κάθεται μπροστά από μια τούρτα ειδικά φτιαγμένη για σκύλους και τέσσερα κεράκια.
Στο βίντεο ο Στέφανος Κασσελάκης γράφει: «Για την πιο γλυκιά σκυλίτσα του κόσμου», ενώ στη συνέχεια διευκρινίζει πως: «Μην τρομάξετε, η τούρτα είναι superfood dog cake».
Τα σχόλια κάτω από το βίντεο για ακόμη μια φορά έπεσαν βροχή με πολλούς να εύχονται χρόνια πολλά στη χαριτωμένη σκυλίτσα.
Το βίντεο που δημοσίευσε ο Στέφανος Κασσελάκης
- Λιποθύμησε γυναίκα στη συνέντευξη Ανδρουλάκη για τις υποκλοπές
- Με τι καιρό θα κάνουμε Πρωτομαγιά: Οι περιοχές που θα είναι σαν φθινόπωρο
- Απίστευτο περιστατικό στο Παγκράτι: Οδηγός μηχανής ξυλοκόπησε 36χρονη επειδή δεν ήθελε να περιμένει να παρκάρει
- Μπεν Στίλερ: Πώς ένα tweet 3 λέξεων προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων μετά τους πυροβολισμούς στην Ουάσινγκτον
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.