Μενού
kasselakis
Στέφανος Κασσελάκης | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Με ένα σκωπτικό σχόλιο απαντά στις δηλώσεις του υπουργού Επικρατείας, Μάκη Βορίδη, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, αναφορικά με τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών.

Στην ανάρτησή του στα social media ο Στέφανος Κασσελάκης αναφέρει: «Τα λέει τσεκουράτα ο κ. Βορίδης όταν πρόκειται να ενθουσιάσει τους ακροδεξιούς ψηφοφόρους του: "Αν μου ζητηθεί να ψηφίσω υποχρεωτικά τον γάμο ομόφυλων ζευγαριών, θα παραιτηθώ". Όταν πρόκειται όμως για το μείζον θέμα της παρακολούθησής του μέσω Predator, σιωπή. Εκεί, ο ατρόμητος υπουργός ζαρώνει από φόβο».

Βορίδης για γάμο ομόφυλων ζευγαριών: «Εάν υποχρεωθώ να τον εγκρίνω, δεν μπορώ να το κάνω»

Υπενθυμίζεται ότι ο Μάκης Βορίδης, μιλώντας στο Open, ανέφερε μεταξύ άλλων πως διαφωνεί τόσο με τον γάμο, όσο και με την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια. «Είναι θέματα και τα δύο. Όταν είσαι αντίθετος στο γάμο, κατά μείζονα λόγο είσαι αντίθετος και με την υιοθεσία», είπε συγκεκριμένα. 

Επιπλέον, συμπλήρωσε: «Στα ζητήματα της συνειδήσεως, εγώ δεν κάνω πίσω. Αν μου πει ότι πρέπει να το κάνω υποχρεωτικά (σ.σ. να υπερψηφίσει τον γάμο), δεν μπορώ να το κάνω». Τέλος, ο υπουργός Επικρατείας αποκάλυψε πως δεν είναι ο μόνος στο κόμμα που έχει αυτές τις απόψεις σχετικά με το νομοσχέδιο. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA