Μενού
stefanos-kasselakis
Στέφανος Κασσελάκης | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Το κοντό κούρεμα που επέλεξε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, τροφοδότησε νέα συζήτηση για το χρόνο που θα επιλέξει να υπηρετήσει την στρατιωτική του θητεία.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επισκέφτηκε κουρείο της Ερμού, χαιρέτισε τους παριστάμενους και συνομίλησε με τους ανθρώπους που τον περιποιήθηκαν. Μάλιστα φτάνοντας χάιδεψε και ένα σκυλάκι που βρέθηκε μπροστά του, σύμφωνα με το Action24. 

Επειδή αναμένεται να καταταγεί, το στρατιωτικό κούρεμα που επέλεξε έκανε εντύπωση, καθώς όσοι ανήκουν στην ίδια κατηγορία με τον κ. Κασσελάκη, δηλαδή είναι πάνω από 35 ετών και έρχονται από το εξωτερικό, δεν είναι υποχρεωμένοι να περιμένουν να στρατευθούν σε κάποια ΕΣΣΟ, αλλά μπορούν να το κάνουν ανά πάσα στιγμή.

Υπενθυμίζεται πως ο Ευάγγελος Αποστολάκης είχε πει πως «η στράτευση προβλέπεται να γίνει με την κληρουχία του Μαρτίου, η οποία είναι γύρω στις 15 του μηνός, το δεύτερο δεκαπενθήμερο. Εκείνος έχει δικαίωμα, επειδή έχει ξεπεράσει τα 35, να διαλέξει και να ζητήσει μία ημερομηνία λίγο νωρίτερα από την ένταξη στην κληρουχία». 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA